Newsy MMA Userów

Nie wiem czy było ale gdzieś na internetach przewinęło mi się jak w wywiadzie Krzysztof Ciotko vel gumowe ucho "masakruje hejterow".

Last edited:
obraz_2024-08-16_212131115.png

raz się z dzbanem zgadzam

Co tam się odjebało? Czyżby cycek był jeszcze większą mentalną pizdą niż myślałem. Jedziesz z tym farbowanym afrykaninem Dricus.
Chłopowi się coś odkleiło że niby pochodzi z biedy i nic nie miał, a ludzie się dowiedzieli że jego rodzina była dosyć dziana jak na Niger i mieli siano żeby w 7-emke przeprowadzić się do Nowej Zelandii i opłacić jego studia na dobrym uniwerku.

Marty też biedny nie był, tylko Frania zaczynał z "afrykańskiej trójki" z niczym

Skończyła się właśnie walka Luka Rockholda na Craig Jones Invitational. Luke został zdominowany przez mniejszego zapaśnika. Amerykanin nadal prezentuje się na pierwszy rzut oka atletycznie. Nie idzie to jednak w parze z formą w walce. Prime Rockhold był dynamicznym i szybkim w zwarciach zwierzakiem. Dziś był kontrolowany, rzucany i przestawiany w wielu momentach. Nie wiem jak rozbicie szczęki i obrażenia mózgu wpływają na ogólnie rozumianą zdolność organizmu do rywalizacji… Brak szybkości, siły i dynamiki. Rockhold nie ma już motywacji i nie przygotowuje się w pełnym gazie lub zwyczajnie zniszczenie w oktagonie zbiera swoje żniwo.

Nie jestem specjalistą od BJJ ale coś musi się zmienić. Wiele założeń kłóci się z ideą walki i wygląda tragicznie. Walka zaczęła się od czołgania się na tyłku w stronę rywala…

Back