Mmayhem
UFC Heavyweight
Zasadniczo nie wiem gdzie zapytać
Trochę już kolega jest na forum a zadaje takie pytanie.
Spieszę więc z odpowiedzią :

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Zasadniczo nie wiem gdzie zapytać

Stewart (5-7-2NC UFC) 33 lata, a 3 lata temu przegrał przez splita z Holland'em, a Zovak od tego czasu juz stoczył 3 walki (2-1) pokonując debiutanta!, przegrał przez KO1 (76 sek) z (2-0 dziś) i wygrał (2-2) czyli powodzenia AntonioO lol, chłop co dostał od Narkuna w 16 sekund walczy na Cage Warriors z byłym gościem z UFC, który stoczył tam 14 walk. XD.
View attachment 84400
, czy wyjdzie to poza 1 rundę (1 minutę) i takiego buma biorą dla zawodnika po UFC i (7-2 CW)
Chyba w Cage Warriors nie czytają Cohones i mojej wcześniejszej analizy bumobija/buma Serba... pewnie zobaczyli że ma rekord (9-6) i jest tani.

Biorę na klatęTrochę już kolega jest na forum a zadaje takie pytanie.
Spieszę więc z odpowiedzią :

Lustereczko powiedz przecie kto jest...
![]()
![]()
Problemy ONE, szukają kolejnej rundy finansowania

Dymy na UFC jak we freakach...
![]()
Zawodniczka UFC zaatakowana tuż przed pojedynkiem. Weszła do oktagonu z podbitym okiem
Zawodniczka UFC, Ailin Perez, została zaatakowana przez inną fighterkę tuż przed galą, na której walczyła. W wyniku bójki weszła do oktagonu z obrażeniami twarzy. W sobotę odbyła się kolejna gala z serii UFC Fight Night. Wydarzenie zostało zorganizowane w hali UFC Apex w Las Vegas. Podczas...www.meczyki.pl
to lepiej niech założą OF robią tam kolaborację...