Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Zjebał ale w UFC z soczkiem gorzejW końcu. WAR ROBERTO!
Ale to ONE na ten moment mu średnio wyszło (ja wiem, ze jajko i N/C) ale właściciel ONE jebał po Soldiczu, ze u niego jak się dostaje po jajku to się walczy i co to wgl za ochraniacz?
W tym samym czasie jak Duplessis ujebie Brunsona (numer 5) to jest krok o walki o pas UFC.
UFC ruskie onuce
Wejdźcie szybko an stronę rankingu xD
Rankings | UFC
www.ufc.com
View attachment 57736
View attachment 57735

Spokojnie, on idzie po pas, a nie po jakiś numerek w rankinguMacie pojęcie? Darren Till wypadł z Top 15 wagi średniej![]()
Gdzie nieszpodzianka? Jedyny powód że jeszcze go nie wyjebali z UFC to że mogą go jeszcze na jakieś karty na wyspachMacie pojęcie? Darren Till wypadł z Top 15 wagi średniej![]()
Gdzie nieszpodzianka?

Tak wiem. Brecham tylkoGdzie nieszpodzianka? Jedyny powód że jeszcze go nie wyjebali z UFC to że mogą go jeszcze na jakieś karty na wyspach
WygdakałemTak wiem. Brecham tylko

rampage podpisał kontrakt z frikami w tajlandii

Sapiąca świnio !Podobno gruba świnia sprzed kanapy chce walczyć na narodowym. Nie ma wstydu.
@zielony666

Choćby skały srały nawet nie zadzwonią
Leniwy Till, ledwo trenujący, zweryfikowany w UFC nawet przez Du Plessisa zawinąłby pasy 84, 93 z palcem
pomijając już fakt, że tych skąpych biznesmenów nawet w marzeniach na niego nie stać.Czyli Luke kocha pić steki przez słomkę