Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
To się Robercik wpierdolił po uszy.O cie chuj, ONE od gali numer 160 zaczyna testować zawodników co do sterydów![]()

Teraz tak myślę. Ale Edwards Usmanowi staty zjebał
Wypierdolił go z #1 p4p
Rozjebal streak 15 wygranych, prawie równający się z rekordem Silvy
Zjebał mu 100% TDD
a no i pas zabrał xd
Ja pierdole właśnie uświadomiłem sobie ile zajęło by Usmanowi ponowne uciułanie 15 wygranych z rzęduTeraz tak myślę. Ale Edwards Usmanowi staty zjebał
Wypierdolił go z #1 p4p
Zjebał mu 100% TDD
a no i pas zabrał xd
Niewykonalne przy jego wieku.no to rekord Andersona zostanie jeszcze trochęTeraz tak myślę. Ale Edwards Usmanowi staty zjebał
Wypierdolił go z #1 p4p
Zjebał mu 100% TDD
a no i pas zabrał xd
Teraz największy ma Volk z 12no to rekord Andersona zostanie jeszcze trochę
a kto drugi?Teraz największy ma Volk z 12
Oli z 11a kto drugi?
No jak Volk przejdzie do lekkiej to ten streak pójdzie się jebać
Na razie to tylko kebs i volk sa jedynymi mistrzami w historii bez przegranej w UFC(nie licząc DQ Bonsowi to też jest)
to jeszcze długo potrwa ten rekordOli z 11

jeśli Volk nie przegra przez nasępne dwa lata może dogonić.to jeszcze długo potrwa ten rekord
Patrząc że Silva zrobił tego strika w 7 lat jeśli się nie mylę to robi wrażenie![]()
www.mmanews.com
Można prosić imię bo ciekaw jestem czy to placek i nasz bumowaty czempion PLMMA dostanie się psim swędem do UFC, czy za chwilę będziemy czytać Mirasa piszącego o sprzedajnym DWCS i jadącego Lawsona na FB.Walka Szaflarskiego z Lawsonem na DWCS potwierdzona, odbędzie się 6 września
Jego imię to JimmyMożna prosić imię bo ciekaw jestem czy to placek i nasz bumowaty czempion PLMMA dostanie się psim swędem do UFC, czy za chwilę będziemy czytać Mirasa piszącego o sprzedajnym DWCS i jadącego Lawsona na FB.
Wyczuwam wpierdol na KevinieJego imię to Jimmy