PaulPGR
UFC Middleweight
Mirasowi dupa pęknie...
Możesz mieć do Mirka pretensje, ale to brzmi jakbyś dotychczas trenował z amatorami, a sam nie kumał tego sportu.Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Mirasowi dupa pęknie...
Możesz mieć do Mirka pretensje, ale to brzmi jakbyś dotychczas trenował z amatorami, a sam nie kumał tego sportu.To się nazywają zasadyMyślałem, że Wrzosek nie pójdzie do organizacji, w której jest Kasjo. Chyba, że Kasjusza już w PRIME nie ma

Mirasowi dupa pęknie...

Tu by się przydał, ale nie liczmy.Było, ban
no trochę Rakica popierdoliło że chce żeby Janek na niego rok prawie czekał![]()
Konkretnie! Jan Błachowicz odpowiedział na żądania Aleksandara Rakicia, by Polak poczekał na jego powrót i dał mu rewanż - Lowking.pl
Były mistrz wagi półciężkiej UFC Jan Błachowicz odpowiedział na wypowiedzi domagającego się rewanżuwww.lowking.pl
dokładnie gdyby rakic miał możliwość dania red panty night to co innego ale jak jakiś pseudo serb z rozjebanymi kolanami każe czekać na siebie to znaczy że jest stukniętyno trochę Rakica popierdoliło że chce żeby Janek na niego rok prawie czekał
Indyk myślał o niedzieli... popa co jutro będzie, Ponzi vs Pereira rozpierdala to zestawienie w drobny mak.Przekurwakozacka bitka się szykuje![]()
Jedyne starcie z całej karty które mnie jara...Indyk myślał o niedzieli... popa co jutro będzie, Ponzi vs Pereira rozpierdala to zestawienie w drobny mak.

Morales vs Medic i Martinez vs Morales to też gwarancja ostrej bitki w stójce.Jedyne starcie z całej karty które mnie jara...![]()