Newsy MMA Userów

1645129487259.png

1645129497695.png

(Hill jest większy niż myślałem)

I Rockhold chce się bić z Costą

Na Ares FC 4, które odbędzie się 10 marca w Paryżu, Ewelina Woźniak zmierzy się z Brazylijką Marią Silvą. Innym polskim akcentem jest trenujący na co dzień w Irlandii Północnej Marek Jakimowicz, który skrzyżuje rękawice z utytułowanym kickboxerem Karimem Ghajjim. Z innych ciekawszych nazwisk jakie na ten moment ogłosili to walka wieczoru pomiędzy Damienem Lapilusem, a Kaynanem Kruschewskim, kolejny występ znanego z FEN Akhmeda Salamova czy byłego zawodnika ACA Nasrudina Nasrudinova.

Dzięki, czekaliśmy na to info
To RFA to nowa federacja i zapowiada się nieźle, może być kolejna obok Oktagonu mocna organizacja, a Gładkowicz mocny zawodnik i dobra mordka (nie wyciągam opinii z "Tylko Jeden" i wywiadów, mam inne "źródła" informacji o nim).

Ciekawe co by było jakby pokonał Kołeckiego

Weteranów to chce się oglądać jak jeszcze coś potrafią albo dają widowiskowe walki

Ja osobiście wolę już jakiegoś Łotysza 11-0 który może się sprawdzić niż Weterana 30-23

King Kong akurat jeszcze jakoś widowisko zrobić potrafi to akurat do niego problemu nie ma, ale taki Kułak to na chuj komu w obecnym stanie

Back