Vvallachia
UFC Heavyweight
Jak nawet amerykanów już nie stać na PPV to się nie dziwie, ta podwyżka jestWszyscy sie na strimy rzucili![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Jak nawet amerykanów już nie stać na PPV to się nie dziwie, ta podwyżka jestWszyscy sie na strimy rzucili![]()

Są w kategorii ze Sromową.Bez kontraktu też: Nikola, Mysiala, Broz, Wolański o którego masa ludzi woła, Krusić, a także największy hit: where Bekus, Wójcik i Juśkiewicz xD
View attachment 32459
U mnie się na muszej skończyło, a że to KSW to myślałem, że koniec listy.Są w kategorii ze Sromową.
Anita miała kontrakt tylko na jedną walkę. Może podpiszą na dłużejBez kontraktu też: Nikola, Mysiala, Broz, Wolański o którego masa ludzi woła, Krusić, a także największy hit: where Bekus, Wójcik i Juśkiewicz xD
View attachment 32459

Mieć takiego przyjaciela jak Kawul to jednak nic dobrego... wyciśnie cie jak cytrynę dla własnej kasy nie zważając na twoje zdrowie.Kawul rozważa rewanż Mameda z Soldiciem argumentując,że Mameda nigdy nie można skreślać.U nich to musi gruby towar iść.![]()
Czepianie się. 678 tysięcy kliknęło lubi to, pozostałe ~220 tysięcy obserwuje bez klikania "lubię to".Dominik fan liczb... Ale dane ciekawe patrząc na te ilości podane niżej
View attachment 32487
Mi chodziło o porównanie do CW i Oktagonu. To niżej to liczba lajków to fakt.Czepianie się. 678 tysięcy kliknęło lubi to, pozostałe ~220 tysięcy obserwuje bez klikania "lubię to".

To aż o 100 tysięcy więcej niż wynosiła rekordowa kara pieniężna dla Aziza Karaoglu.Dominik fan liczb... Ale dane ciekawe patrząc na te ilości podane niżej
View attachment 32487