Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
No proszę takie info nagle wyniknęło:
Trochę zaskoczony bo słyszałem jednak o innym acz bardzo podobnym zawodniku.
Kurde istnieje ryzyko, że po prostu moje info wyleciało z gali - bo słyszałem o tym 2 tygodnie temu i mogła być zmiana.No i widzisz kurwa, wpusciłeś mnie w maliny, zmarnowałem kilka minut a czas to piniadz, więc wisisz mi flaszkę, winą możesz obarczyć swoje źródło, najwyżej się złożycie na podarek dla Króla
W ogóle ten o którym ja słyszałem klasa wyżej - ten Vagabov często obijał gości z ujemnym rekordem, a duża część jego walk wygląda jak z WLC. Acz kilka miesięcy temu pokonał Edera de Souzę mistrza FEN.No i widzisz kurwa, wpusciłeś mnie w maliny, zmarnowałem kilka minut a czas to piniadz, więc wisisz mi flaszkę, winą możesz obarczyć swoje źródło, najwyżej się złożycie na podarek dla Króla
No wiem, ten co ja wstawiłem byłby lepszy, o nim słyszałeś nie? Jeśli nie to napisz o kim, porównamy tych 3 zawodnikówW ogóle ten o którym ja słyszałem klasa wyżej - ten Vagabov często obijał gości z ujemnym rekordem, a duża część jego walk wygląda jak z WLC. Acz kilka miesięcy temu pokonał Edera de Souzę mistrza FEN.
No o tym co ze Strusem walczył słyszałem.No wiem, ten co ja wstawiłem byłby lepszy, o nim słyszałeś nie? Jeśli nie to napisz o kim, porównamy tych 3 zawodników
Mistrz FEN Eder przegral na gali w Rosji od 2: 24 godziny
Pierwszy wygral a drugi walczy za chwileA jak tam Korniłow i Enomoto?
NIe wiem gdzie to wstawić, ale komentarz mnie rozwalił:
,,
To znaczy tylko jedno ... ,jeśli masz umiejętności możesz obraać kogo chcesz. W końcu ktoś odezwał się się i powiedział prawdę. Za takie szkolenie mobbing wyjazd"
Serio to jest mobbing?
Słyszałem, że Raubo niektórych po piszczelach kopał za stanie w miejscu więc jak ludzi to przeraża...
www.mmafighting.com