Cyklop Schabowy
UFC Middleweight
Piękna akcja w wykonaniu Mameda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Paweł Wójcik będzie nadal zapowiadał gale KSW
Skubaniec jednak zostaje przy KSWMogło być gorzej. Po angielsku Kasta i po polsku najlepszy polski announcer. Ulubieniec CohonesPaweł Wójcik będzie nadal zapowiadał gale KSW
Dla mnie Wojcik to niestety ta najgorsza z mozliwych opcjaMogło być gorzej. Po angielsku Kasta i po polsku najlepszy polski announcer. Ulubieniec Cohones

No nie mów, że Ernest Ivanda > Paweł Wójcik.Dla mnie Wojcik to niestety ta najgorsza z mozliwych opcja![]()
Obaj sie nie nadaja do pchania karuzeliNo nie mów, że Ernest Ivanda > Paweł Wójcik.
byle nie Wojcik 
No dla mnie i tak ideał na polski głos KSW byłby jeden...Obaj sie nie nadaja do pchania karuzelibyle nie Wojcik
![]()
Chyba jednak nie
Chyba jednak nie
Ale ogłosił emeryturę znany i nielubiany Wójcik.No chyba kurwa Herbut nie będzie...
Bo ma lepsze zasięgi w SM niż Pawlak, Kęsik i Radcliffe + pewnie był pod ręką bo z WRO do Gliwic rzut beretem. Innych bardziej racjonalnych powodów nie widzę. Ewentualnie KSW zaczął Damian przeszkadzać i postanowili go mało humanitarnie pozbawić chęci do MMA.Zastanawiam się, dlaczego akurat on jest rezerwowym w walce Mameda z Soldiciem
![]()
KSW 65: Jest rezerwowy w przypadku kontuzji Mameda Khalidova albo Roberto Soldica!
KSW 65: Jest rezerwowy w przypadku kontuzji Mameda Khalidova albo Roberto Soldica!mma.pl
W sumie o tym nie pomyślałemBo ma lepsze zasięgi w SM niż Pawlak, Kęsik i Radcliffe + pewnie był pod ręką bo z WRO do Gliwic rzut beretem. Innych bardziej racjonalnych powodów nie widzę. Ewentualnie KSW zaczął Damian przeszkadzać i postanowili go mało humanitarnie pozbawić chęci do MMA.
Przecież on się powinien modlić żeby nie wyjść do soldicia. On łeb urwie, nasra do środka i potem jeszcze raz urwieZastanawiam się, dlaczego akurat on jest rezerwowym w walce Mameda z Soldiciem
![]()
KSW 65: Jest rezerwowy w przypadku kontuzji Mameda Khalidova albo Roberto Soldica!
KSW 65: Jest rezerwowy w przypadku kontuzji Mameda Khalidova albo Roberto Soldica!mma.pl

Babilon chyba próbuje hodować Sudolskiego na złoty strzał... tylko nie ogarnia, że MMA to nie boks i Gwóźdź może nie zapewnić "Pchele" ponownie szansy w DWCS po takich rywalach.Jaka organizacja, taka ortografia. Gość nie walczył od półtora roku, a ostatnią walkę wygrał przez "chest bite"? Czyli DQ? Nie wiem co to za kryptobum, ale raczej z góry spisany na straty.
Jebać tejpy, szybko go znokautuję, co tam że połamię, raz już połamałem, jak będzie miał jedno więcej złamanie czy mniej to mi nie robi róźnicy