Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
A wiedziałem że skądś Eszer kojarzę, na Almmie miała strój tygrysicyEmilia Czerwińska vs. Weronika Eszer na KSW najbliższym. Ta druga to młoda i utalentowana zawodniczka. Widziałem ją na żywo - bardzo dobrze walczy i przy tym bardzo ładna.

Ja ją widziałem w czerwcu na Shark Attack - poddała Wiśniewską (olbrzymi talent) w takim stylu, że rzadko widzę takie poddania na amatorstwie, czuję, że się na niej przejedzie Czerwińska.A wiedziałem że skądś Eszer kojarzę, na Almmie miała strój tygrysicy![]()

Obaj są tak chujowi, że szok. Nie ogarniam za bardzo tych naszych frikowych organizacji ale na pewno są tam ludzi co by z nimi powygrywali. Sama walka mega śmieszna xDOn miał w KSW walczyć xD
W swoim stylu zadał.zadales cos madrego Oczos ?
Ogłoszą wyniki sprzedaży książki Lewego.KSW zapowiada na wieczór "wielkie ogłoszenie"... ciekawe co to będzie: gala w otwartym Polsacie, pozyskanie bardzo groźnego Kurva Hujovicia, walka Owczarz na najbliższej gali, a może... ogłoszą bankructwo?
Martin powie: "Sprzedaliśmy 200 000 książek."Ogłoszą wyniki sprzedaży książki Lewego.
Może walkę ruchała vs Kaczmarczyk albo jakaś galę w de czy gdzieśKSW zapowiada na wieczór "wielkie ogłoszenie"... ciekawe co to będzie: gala w otwartym Polsacie, pozyskanie bardzo groźnego Kurva Hujovicia, walka Owczarz na najbliższej gali, a może... ogłoszą bankructwo?