Bonus_BGC_UFCChamp
BAMMA Welterweight
Jóźwiak jak go tam wyhamował przy wersie o kutasie

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

@klimek1Taka ciekawostka .Słuchając dzisiaj podcastu The MMA Road Show usłyszałem pochlebną wypowiedź o polskiej dziennikarce Pauli.Trochę mnie to intrygowało i dopytalem się o kogo chodzi . Okazuje się , że mowa była o Paulinie Klimek z portalu InTheCage.
Simon Head z MMAjunkie był pod wrażeniem , że Paulina potrafiła przeprowadzać wywiady w (świetnym -jego słowa )j. angielskim ,rozmawiać prywatnie z Ozdemirem po francusku a na koniec dowiaduje się , że jest z Polski .
Jeszcze jakby kamerę obsługiwała to już w ogóleTaka ciekawostka .Słuchając dzisiaj podcastu The MMA Road Show usłyszałem pochlebną wypowiedź o polskiej dziennikarce Pauli.Trochę mnie to intrygowało i dopytalem się o kogo chodzi . Okazuje się , że mowa była o Paulinie Klimek z portalu InTheCage.
Simon Head z MMAjunkie był pod wrażeniem , że Paulina potrafiła przeprowadzać wywiady w (świetnym -jego słowa )j. angielskim ,rozmawiać prywatnie z Ozdemirem po francusku a na koniec dowiaduje się , że jest z Polski .

Jeszcze jakby kamerę obsługiwała to już w ogóle![]()

Simon stulejaTaka ciekawostka .Słuchając dzisiaj podcastu The MMA Road Show usłyszałem pochlebną wypowiedź o polskiej dziennikarce Pauli.Trochę mnie to intrygowało i dopytalem się o kogo chodzi . Okazuje się , że mowa była o Paulinie Klimek z portalu InTheCage.
na bojcowskim klubie ale tylko ostatnie 5 walkoraz podobno Match TV.
było gorąco więc chciał mu ściągnąć czapkę, żeby się nie spocił. prosteWyniki ważenia ACA 93. Start gali dziś o godz. 15 czasu PL. PPV - 3$ oraz podobno Match TV.
![]()
14) Marat Balayev (66.2 kg) - Salman Zhamaldaev (66 kg)
13) Rustam Kerimov (61.5 kg) - Abdul-Rahman Dudayev (61.5 kg)
12) Alexey Butorin (92.8 kg) - Daniel Toledo (93.4 kg)
11) Mikhail Malyutin (61.6 kg) - Robert Emerson (61.6 kg)
10) Ustarmagomed Hajidaudov (70.6 kg) - Khakran Dias (70.7 kg)
9) Amir Aliakbari (114.8 kg) - Shelton Graves (118.8 kg)
8) Tural Ragimov (66.2 kg) - Akhmed Shervaniev (66.6 kg)
7) Apti Bimarzayev (66.2 kg) - Luis Palomino (66.1 kg)
6) Muslim Magomedov (93.4 kg) - Kriss Kamozzi (92.9 kg)
5) Khamzat Aushev (70.7 kg) - Egor Golubtsov (70.5 kg)
4) Asylzhan Bakytzhanuly (92.7 kg) - Vasily Babich (93.2 kg)
3) Khamzat Sakalov (77.6 kg) - Rene Pessoa (77.6 kg)
2) Magomed Mutaev (84.2 kg) - Nikola Dipchikov (84.2 kg)
1) Nicolas Varela (59.4 kg) - Kurban Hajiyev (57.2 kg)
Walka Timur Nagibin - Lamberd Akhiadov odwołana ze względu na stan zdrowia Timura.
![]()

Pewnie chodzi o 100 zlotych tylko Miras tak napisal100k od ludzi Mirka ?
![]()

Oni mają tego samego menadżera...Nie wiesz co się dzieje za kulisami...Rudy pisał podobne rzeczy dwa tygodnie temu...Liczy dziad na latwa walke. Zeby sie nie przeliczyl![]()
Kogo ?Oni mają tego samego menadżera...Nie wiesz co się dzieje za kulisami...Rudy pisał podobne rzeczy dwa tygodnie temu...

Audie AttarKogo ?![]()
Tony chyba dostał jakieś medyczne wsparcie miejmy nadzieję, że go wyleczą.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ja pierdole Tonemu w pewnym momencie nieźle odjebało. Raz obudził w środku nocy swoją żonę i zaczął mówić, że jest wiedźmą ...
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Conor w tym wywiadzie mówi, że aktualnie dogaduje walkę i celuje w lipiec.