Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

Meltzer:
Early indications are the PPV did better than expected as well. There are very early reports that indicate a number around 300,000, which is well above what I would have figured.
![]()

Ludzie sobie przypomnieli, że MMA istnieje.Właśnie miałem pisać. Wydaje mi się że pomógł...Conor![]()

Bez przesady :) pierwszy pojedynek był bardzo dobry. Hype na Codiego zbynio nie spadł mimo wszystko po pierwszej walce no i walka była u niego w Kalifornii.Właśnie miałem pisać. Wydaje mi się że pomógł...Conor![]()
prawie wszyscy mistrzowie aktualnie mają mniejszy zasięg i wzrost niż średnia w swojej dyzwiji

prawie wszyscy mistrzowie aktualnie mają mniejszy zasięg i wzrost niż średnia w swojej dyzwiji

Chciałbym zauważyć, że wmma przeszło przyśpieszoną ewolucję. Carla Esparza, zapaśniczka, straciła pas w swojej pierwszej obronie. Tak więcej dominacja zapaśniczek w wmma trwała bardzo krótko.Era zapaśników w MMA, w WMMA jest era kamienia łupanego.![]()
Nie wiele mamy zawodniczek na poziomie All - American czy Igrzysk. Na pewno ich przybędzie w przyszłości bo w UFC kobiety dobrze zarabiają.Chciałbym zauważyć, że wmma przeszło przyśpieszoną ewolucję. Carla Esparza, zapaśniczka, straciła pas w swojej pierwszej obronie. Tak więcej dominacja zapaśniczek w wmma trwała bardzo krótko.
Nie no jaja sobie robiłem, nie ma po prostu tylu kobiet zapaśniczek, żeby robić jakąś rewolucję.Nie wiele mamy zawodniczek na poziomie All - American czy Igrzysk. Na pewno ich przybędzie w przyszłości bo w UFC kobiety dobrze zarabiają.

Ale, ze cos kontrowersyjnego tu ma byc ? Czyje to oswiadczenie ?
Borys M. Nie tyle kontrowersja, co ciszs o operacji itd. Albo cos umknęłoAle, ze cos kontrowersyjnego tu ma byc ? Czyje to oswiadczenie ?
Borys M. Nie tyle kontrowersja, co ciszs o operacji itd. Albo cos umknęło
Przywitajcie się z najbliższym rywalem Popka. Martyn Ford

W sensie na mmarocks o operacji i oświadczeniu, albo cos umknęło. Bez podtekstów, mam zone z PoznaniaCisza o operacji?