Tar-Ellendil
Vale Tudo Championship
Posąg Krula będzie na środku Dublina.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

WiemNo to fajnie

![]()
Posąg Krula będzie na środku Dublina.
![]()
Skurczybyk, ale gdzie goryl na klacie?Madzia info na stronie Waszego ulubionego redaktora polskiego Helwaniego!Skąd?

I byly wymienione wszystkie te nazwiska? Nie pamietam takiego newsaPrzecież już dawno o tym pisaliśmy![]()

Tylko Klaczka nie wymieniłem z tego co pamiętam.Madzia info na stronie Waszego ulubionego redaktora polskiego Helwaniego!
I byly wymienione wszystkie te nazwiska? Nie pamietam takiego newsa![]()

Przede wszystkim Pawlaka, jesli mowimy o tym samym poscie. To moim zdaniem, mimo wszystko, wciaz zawodnik z najwiekszymi perspektywami, z wszystkich jakich Babilon ma obecnie na kontrakcie. Pytanie tylko czy nadal w 77, bo ewidentnie jest co zbijac ;) ?Tylko Klaczka nie wymieniłem z tego co pamiętam.![]()
tyle hajsu, a nie potrafia zatrudnic kogos kto im dobra gale zorganizuje
nie prawdaBorys by sobie nie życzył ;-)
I właśnie kilkadziesiąt dziewczyn zostało bez „pracy”

I właśnie kilkadziesiąt dziewczyn zostało bez „pracy”![]()
I właśnie kilkadziesiąt dziewczyn zostało bez „pracy”![]()

jak w USA Diaz cos odwali to zaraz temat jest, jak nasze gangusy to omerta XDDDmoksa = roksa?
jak w USA Diaz cos odwali to zaraz temat jest, jak nasze gangusy to omerta XDDD
Jeszcze trzeba zapytać czy nie będzie przykroNa newsy z polskiego podwórka trzeba dłużej czekać, bo muszą je napisać od podstaw. W przeciwieństwie do światowego mma, gdzie wystarczy wkleić treść artykułu w google translate i potem poprawić tylko błędy.
Swoja droga zastanawiałem się co u niego