MMA4LIFE
Maximum FC Middleweight
robisz tu off topic, wyjdz stad albo pisz cos zwiazanego z newsami mmaJechać z nim, nic się nie stanie jak go wypierdolisz z forum dla dobra i miłej atmosfery cohones
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
robisz tu off topic, wyjdz stad albo pisz cos zwiazanego z newsami mmaJechać z nim, nic się nie stanie jak go wypierdolisz z forum dla dobra i miłej atmosfery cohones
, jak zwykle mieliśmy tego newsa jako pierwsi

Na chuj mu bonus, skoro ufc płaci mu za plecami?
Tak teraz wygląda były rywal Pudziana
![]()
Naprawdę bardzo się cieszę. Można zauważyć, że jesteście bardzo dobrzy w wyłapywaniu newsów bardzo wcześnie rano. Z mojej fanowskiej perspektywy najsłabiej idzie wam w godzinach wieczornych, zahaczających o nocne i to najbardziej przydałoby się poprawić. PozdroBardzo dużo newsów mamy jako pierwsi, a zwłaszcza tych ważnych. A będzie tylko lepiej :) obiecuję. Mamy nocne i ranne zmiany, więc wszystko co w USA będzie głośne, będzie również do poczytania u nas na portalu :) Dzięki, że z nami jesteś!
Banuj hama [intencjoinalnie] :)Kur#$a, oba newsy były u nas jako pierwsze. O tym drugim nasi czytelnicy wiedzą od 12 listopada, a Ty dzisiaj o tym przeczytałeś u konkurencji i piszesz. De facto wiemy to od wywiadu, który dała (kolejny raz) jako pierwsza po przylocie do Polski naszemu portalowi. Sam się w tym temacie wypowiadałeś, a ewidentnie wywiadu nie słuchałeś!
http://cohones.mmarocks.pl/threads/joanna-jędrzejczyk-na-pewno-nie-odklepałam-co-najwyżej-chciałam-złapać-balans-i-walczyć-dalej.40856/
Skończ więc z pierdoleniem o tym, że mamy newsy później niż inni, bo tak właśnie rodzą się plotki stworzone przez jednego lenia, któremu nie chce się sprawdzić wpisów i powtarzane przez drugiego, który takie pierdolenie bierze za prawdę. Ogarnij się.
Miło że was zmotywowałem :)Bardzo dużo newsów mamy jako pierwsi, a zwłaszcza tych ważnych. A będzie tylko lepiej :) obiecuję. Mamy nocne i ranne zmiany, więc wszystko co w USA będzie głośne, będzie również do poczytania u nas na portalu :) Dzięki, że z nami jesteś!

Mam Cię na oku koleżko :) Starsi koledzy Ci mogą podpowiedzieć (na privMiło że was zmotywowałem :)![]()
) jak kończą ci, których miałem na oku. 
kiedys to byly bany, ostatnio na trzy dostalem, co sie z wami stalo?Mam Cię na oku koleżko :) Starsi koledzy Ci mogą podpowiedzieć (na priv) jak kończą ci, których miałem na oku.
![]()
Mam Cię na oku koleżko :) Starsi koledzy Ci mogą podpowiedzieć (na priv) jak kończą ci, których miałem na oku.
![]()

Predator ostrzega swoją przyszłą ofiarę. Odłóż ten pas, jeśli nie chcesz by stała Ci się krzywda.
Pewnie pomyliło mu się z "gravedicker".Gravedigger to grabarz a nie nekrofil.