Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Dobrze,że się w lutym nie urodziłem
Można by się zastanowić co gorsze luty czy wrzesień.Dobrze,że się w lutym nie urodziłem
Jestem z lipcaMożna by się zastanowić co gorsze luty czy wrzesień.

Jakby Valentina wyglądała tak dobrze jak na tym zdjęciu to by było spoko, ale i tak lepiej że trafiłem ją niż sąsiadki po prawo, lewo, górze i lewo-dół.

Wiadomo ,kwestia gustu ,ale Valentina jest spoko.Jakby Valentina wyglądała tak dobrze jak na tym zdjęciu to by było spoko, ale i tak lepiej że trafiłem ją niż sąsiadki po prawo, lewo, górze i lewo-dół.![]()
Jestem z lutego

Jakaś wersja dla kobiet może? xD Domagam się (@duubertowa ? )![]()

kurwa suabo, jestem ze Stycznia. Ogolnie to, raczej ciezko tu o fajna randke ;)
A Michelle?kurwa suabo, jestem ze Stycznia. Ogolnie to, raczej ciezko tu o fajna randke ;)
Tate, Grasso, Waterson, Asia. Kwestia gustu, ale da się trafić nie najgorzej. A na pewno lepiej niż w Lutymkurwa suabo, jestem ze Stycznia. Ogolnie to, raczej ciezko tu o fajna randke ;)

no sa tu moze ze dwa, trzy wyjatki, reszta to nie moj typ, ze tak to okresle ;)A Michelle?
Panowie( i 1 pani) teraz będziecie przez 2 strony brandzlować się jakiś zjebanym kalendarzem? Pojebały Wam się tematy chyba...
Popłynęli. Dawać do nas na fb jak już chcecie się bawić, tej!
Szkoda żeby się zmarnowały, nie chciałby ktoś się wybrać?W sumie czemu nie?Panowie jest sprawa - mam dwie wejściówki na KSW 38: Live in Studio. Niestety nie mogę jechaćSzkoda żeby się zmarnowały, nie chciałby ktoś się wybrać?
ale co chcesz oddac czy co?Panowie jest sprawa - mam dwie wejściówki na KSW 38: Live in Studio. Niestety nie mogę jechaćSzkoda żeby się zmarnowały, nie chciałby ktoś się wybrać?
ale co chcesz oddac czy co?
Znam tylko KowalikaBardzo mocna ekipa jutro w Puncherze:
MMA: Roman Szymański, Łukasz Chlewicki, Marcin Tybura, Daniel Omielańczuk oraz Paweł Kowalik
Boks: Mariusz Wach, Marek Matyja oraz Janusz Pindera