yonigga
Weed Master
Trzecia część Never back down ??
![]()
Ktoś widział?
Ktoś słyszał?
Ktoś oglądał?
jak cos to jest na zalukaj

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Trzecia część Never back down ??
![]()
Ktoś widział?
Ktoś słyszał?
Ktoś oglądał?

kurwa w koncuJack Hermansson podpisał kontrakt z UFC.
Będąc częścią świata sportu otwarcie pozwalamy na wszelkie środki dopingujące stosowane przez naszych zawodników
Federacja KSW
nie rozumiem czego tu więcej oczekiwać, przyznali się do błędu i już, co według Ciebie powinno być jeszcze w takim oświadczeniu?Boże jakie to są ćwoki-ja oświadczenie, takie jak to, nie oświadczające zupełnie nic mógłbym im napisać w dwie minuty a oni się pierdolili kilka dni.
Ja już na stałe wbiłem Poznańskiego cwela w polskie mma po ostatnim występie najlepszej federacji w Europie.Ostatnio mam wrażenie, że nasze krajowe MMA to jest jakiś sitcom tylko brakuje mi "doklejanych" śmiechów publiczności po wypowiedziach ludzi ze środowiska.
A on nie miał walczyc na TUF Finale?Scott Askham vs Jack Hermansson na UFC Hamburg
Z kolei ja tam lubię dobre sitcomyJa już na stałe wbiłem Poznańskiego cwela w polskie mma po ostatnim występie najlepszej federacji w Europie.

Dawać na karte Jotke, Błachowicza, Fabińskiego i git.Scott Askham vs Jack Hermansson na UFC Hamburg
Ronda co progres bokserski <sorry jak było>

Grubo!
Grubo!
Ronda co progres bokserski <sorry jak było>