Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Mam taką nadzieję, bo to chyba byłby największy absurd jaki można wymyślić.na moje to tzw "publicity stunt" czyli specjalnie robi sie szum, taka forma reklamy. Pewnie nic z tego nie bedzie.
Cztery dni temu, w wieku 55 lat zmarł amerykański kickboxer i zawodnik mma - Pat Smith, uczestnik m.in. UFC 1 oraz finalista UFC 2.
![]()
Kurła, 55 lat. . .
to ten co bił się z jedną rękawicą bokserską
1.Ale nie wiadomo czemu zmarł, może chlał, albo ćpał, nie podają nigdzie.
Nie, tamten to Art Jimmerson (też ma 55 lat), stoczył tylko jedną walkę w mma. Ale co ciekawe był (nie wiem czy nadal jest) głównym trenerem boksu w UFC Gym. Swego czasu wyzywał do walki Kimbo.
Dzban do Łomaczenki chce startować
Hatef Moeil pokonał w pierwszej rundzie McSweeneya
To ten co w świetnym stylu pokazał się z Wójcikiem na KRS1?
Team Stasiak czy Team RED?
Jak 2 miasiace? W ten weekend Celtic Gladiator z Bielska, w nastepny Rocky Warriors CartelNo i rozpoczynamy 2 miesiące przerwy od gal MMA, jak żyć![]()
Toc masz za 2 tyg zajebista karte z Jankiem. Ty jeszcze sie jarasz kartami ksw czyNo i rozpoczynamy 2 miesiące przerwy od gal MMA, jak żyć![]()
Toc masz za 2 tyg zajebista karte z Jankiem. Ty jeszcze sie jarasz kartami ksw czy![]()
Kurwa ja juz tez w nocy nie ogladam ale jak opitolisz w niedziele to korona z glowy nie spadnie. Nie przesadzaj. Wszystkie karty glowne nadrabiam dzien nawet 2 dni po gali. Juz sie przyzwyczailem i jest ok. Lepiej tak niz nic nie zobaczyc.oglądam gale UFC tylko te ktore sa w Europie, bo nie lubie ogladac w nocy badz powtorek
Kurwa ja juz tez w nocy nie ogladam ale jak opitolisz w niedziele to korona z glowy nie spadnie. Nie przesadzaj. Wszystkie karty glowne nadrabiam dzien nawet 2 dni po gali. Juz sie przyzwyczailem i jest ok. Lepiej tak niz nic nie zobaczyc.
wtedy emocje mimo wszystko, ze nie znam wynikow to i tak spadaja gdzies o 90% w dół