Tar-Ellendil
Vale Tudo Championship
Brian szlifuje parter z Halle Berry.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Daję mu jeszcze z dwa lata i zacznie podkładać ładunki w plecakach swoich dzieci.
sharia forever
Wystawili jakąś sztukę teatralną w Mordorze i młody ork się zbulwersował, że orkówna w samej bieliźnie wystąpiła na scenie. Nawoływał do zakazów, mordów etc. Pojechał przy okazji zepsuty zachód.Co tam było, bo post usunięto?
Z Brunsonem jesli dobrze pamietamKiedy Yoel się posrał w gacie w oktagonie ?![]()
Nie kojarzęZ Brunsonem jesli dobrze pamietam![]()
http://mmaimports.com/2017/06/bruns...-his-pants-during-their-fight-offers-details/Nie kojarzęmoże to i lepiej
Ja pi..le co to są za dzbany, ta komisja poszła mu na rękę z tym zawieszeniem, mógł pójść kilka razy do szkoły pogadać z dzieciakami jak sobie radzić z prześladowaniem, znęcaniem itd. a ten dzień później pieprzy, że tego nie zrobi...wcześniej, że Las Vegas miasto grzechu i prostytutek, gościu jest tam spalony, niech lepiej omija Vegas szerokim łukiem, bo skończy w dole na pustyni. Dół się znajdzieWystawili jakąś sztukę teatralną w Mordorze i młody ork się zbulwersował, że orkówna w samej bieliźnie wystąpiła na scenie. Nawoływał do zakazów, mordów etc. Pojechał przy okazji zepsuty zachód.
Jak na dobrego orka przystało.
Dostał sporo lep na pusty łeb na twitterze to szybko skasował.
Wiadomo, kasa przede wszystkim, ork Ali pewnie zabronił.
Miras zawsze lubił narobić gnoju.Dopiero po odsłuchaniu wywiadu z Piotrkiem dowiedziałem się o wypowiedzi Mirasa. Ciekawe czy to tylko kolejna proba zabłyśnięcia, czy autentyczne przekonanie ?
Plus minus która minuta?Dopiero po odsłuchaniu wywiadu z Piotrkiem dowiedziałem się o wypowiedzi Mirasa. Ciekawe czy to tylko kolejna proba zabłyśnięcia, czy autentyczne przekonanie ?