K
kiras
Guest
ciekawi mnie na jakich zasadach będzie ta walka :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
ciekawe ile hajsu wykręcą tym razem :DNa zasadach : daj mi hajs, reszta mnie chuj obchodzi.
ciekawe ile hajsu wykręcą tym razem :D
Czekam na ogłoszenie walki Helda, Nottingham wydaje się pewną lokalizacją na debiut.
Khalidov trzy lata pasa nie bedzie bronic XDDD? przeciez moze sie normalnie napierdalac za granica, czemu nie
chuj kogo obchodzi ten smieszny pasek.Khalidov trzy lata pasa nie bedzie bronic XDDD
NEWS Dnia!~
Silvana wrzuciła właśnie nowe zdjęcie na swój profil na FB, na którym przywdziewa jeszcze raz strój z walki z Ariane... i co?
I zniszczyła system, niesamowita, jest boginią, bomba wybuchła. Nie mam już nic do dodania, krowy pieją z zachwytu, a psy miauczą prosząc o jeszcze. Co za wszystko! Ja odkładam myszkę i idę się przewietrzyć. Akurat byłem na poczcie jak przeglądałem FB i natknąłem się na to zdjęcie, myślałem, że się publicznie rozpłynę, ale udało się zamaskować radość i podniecenie! Co za wieczór!View attachment 10319
Zauważcie, że są metki przy stroju, a więc Silvana musiała dostać nowy komplet do domu. Propsy dla tego Pitbulla całego. Poza tym napisała, że strój jej się bardzo podobał. Gracias!