Newsy MMA Userów

"Earned over 1.5 million in UFC between 2006 and 2013. Belcher is now an investor and an entrepreneur. His companies gross over 2 million per year.

Belcher is a young millionaire that has made a smoothe transition into business from sports."

:penn:
Do tego ma koks od don Lorenzo.

GJWw9z1.png

"Earned over 1.5 million in UFC between 2006 and 2013. Belcher is now an investor and an entrepreneur. His companies gross over 2 million per year.

Belcher is a young millionaire that has made a smoothe transition into business from sports."

:penn:
Paul Sass podobno na giełdzie się podobnie bawi i miliony robi. :)

Paul Sass podobno na giełdzie się podobnie bawi i miliony robi. :)
Tą wiadomością zrobiłeś mi świetny humor. Kiedyś jeden z moich ulubionych zawodników ( mimo, że totalny jednopłaszczyznowiec). Ostatnio sprawdzałem Sherdoga czy gdzieś nie zawalczył.

Tą wiadomością zrobiłeś mi świetny humor. Kiedyś jeden z moich ulubionych zawodników ( mimo, że totalny jednopłaszczyznowiec). Ostatnio sprawdzałem Sherdoga czy gdzieś nie zawalczył.
tez jestem zaskoczony, dobry parter mial

Cody "No Brain" Garbrandt 2017 - "I never took HGH while in the UFC"". :beczka:

Post na istagramie już skasowany, ale może ktoś screena zrobił. Skubany dwa razy w ciągu dnia się wygadał, że w przeszłości brali sterydy w Alpha Male. Potem musieli wrzucić video z TJ-em jako zasłonę dymną w stylu Kevina S.

Last edited:
Back