Tar-Ellendil
Vale Tudo Championship
@misiek.to.malpa jest inwestorem, posiada kilka gymów głównie pod MMA.Poważnie czy trollujesz? Rozumiem że dorobiłeś się poza MMA hehe
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
@misiek.to.malpa jest inwestorem, posiada kilka gymów głównie pod MMA.Poważnie czy trollujesz? Rozumiem że dorobiłeś się poza MMA hehe
@misiek.to.malpa jest inwestorem, posiada kilka gymów głównie pod MMA.

Do tego ma koks od don Lorenzo."Earned over 1.5 million in UFC between 2006 and 2013. Belcher is now an investor and an entrepreneur. His companies gross over 2 million per year.
Belcher is a young millionaire that has made a smoothe transition into business from sports."
![]()
@KalasznikowMac wiem, że wrzucałes to w hajd parku ale pozwolę sobie jeszcze to tutaj przekleić bo tam nie każdy zagląda a odcinek mocno oldskulowy
Paul Sass podobno na giełdzie się podobnie bawi i miliony robi. :)"Earned over 1.5 million in UFC between 2006 and 2013. Belcher is now an investor and an entrepreneur. His companies gross over 2 million per year.
Belcher is a young millionaire that has made a smoothe transition into business from sports."
![]()
Tą wiadomością zrobiłeś mi świetny humor. Kiedyś jeden z moich ulubionych zawodników ( mimo, że totalny jednopłaszczyznowiec). Ostatnio sprawdzałem Sherdoga czy gdzieś nie zawalczył.Paul Sass podobno na giełdzie się podobnie bawi i miliony robi. :)
tez jestem zaskoczony, dobry parter mialTą wiadomością zrobiłeś mi świetny humor. Kiedyś jeden z moich ulubionych zawodników ( mimo, że totalny jednopłaszczyznowiec). Ostatnio sprawdzałem Sherdoga czy gdzieś nie zawalczył.
Do tego ma koks od don Lorenzo.
![]()
Jeszcze trochę i zacznie gadać o 145....
Z nią nigdy nic nie wiadomo :)Ja bym nie brał tego aż tak poważnie...

lol jaki ten Cody jest głupi ja pierdole
Na staredownie krzyczał, że TJ jako pierwszy pokazał wszystkim w TAM jak brać sterydy. Lol co za cymbał

![z bani [UKRYTY] :z bani: :z bani:](http://wstaw.org/m/2017/08/24/ezgif.com-gif-maker_23.gif)