Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Az przeczyta temat o swojej walce ?Poczekajmy![]()

W nastepnym poście już trochę wymyślał wymówkę że przeciwnik bardzo śliski i złapać się nie dałoPrzynajmniej nie szuka winnych wszędzie wokół. Jest pokora, więc niech pracuje, a może coś z tego kiedyś będzie. Miło zobaczyć takie podejście wśród jednego z rodzimych gladiatorów.
No fajnie niech tylko to udowodnią, póki co to jeden powinien mieć porażkę z dużo mniejszym Volkiem i teraz podszedł wagę wyżej wymęczyć stójkowicza Magdalene, a drugi ledwo wymęczył na punkty post prime Usmana i ostatnio DDP któremu nic nie zrobił mając chłopa 20 min w krucyfiksie.
Z całą sympatią dla Volka ale więcej niż dwóch rund w tamtej walce mu dać nie mogłemNo fajnie niech tylko to udowodnią, póki co to jeden powinien mieć porażkę z dużo mniejszym Volkiem i teraz podszedł wagę wyżej wymęczyć stójkowicza Magdalene, a drugi ledwo wymęczył na punkty post prime Usmana i ostatnio DDP któremu nic nie zrobił mając chłopa 20 min w krucyfiksie.
Jeśli chcą być uważani za top w historii to jak to się ma do dokonań np takiego GSP co ma na rozkładzie Matta Hughesa 2x , Bj Penna, Fitcha Condita, Diaza i Hendriksa w prime?
Można się spierać co do punktacji bo walka równa, ale nawet statystyki są po stronie VolkaZ całą sympatią dla Volka ale więcej niż dwóch rund w tamtej walce mu dać nie mogłem
Volk to wtedy wygralZ całą sympatią dla Volka ale więcej niż dwóch rund w tamtej walce mu dać nie mogłem
GSP dla mnie na pewno jest w top 3 HoF. Ale takiego Hendriksa, czy Condita nie zdominowal, z pierwszym drżałem o wynik do konca, a z drugim mogło byc KO po tym kopnięciu. GSP tez raczej nie rozbijal przeciwników przed czasem.No fajnie niech tylko to udowodnią, póki co to jeden powinien mieć porażkę z dużo mniejszym Volkiem i teraz podszedł wagę wyżej wymęczyć stójkowicza Magdalene, a drugi ledwo wymęczył na punkty post prime Usmana i ostatnio DDP któremu nic nie zrobił mając chłopa 20 min w krucyfiksie.
Jeśli chcą być uważani za top w historii to jak to się ma do dokonań np takiego GSP co ma na rozkładzie Matta Hughesa 2x , Bj Penna, Fitcha Condita, Diaza i Hendriksa w prime?
A więc są, oprócz mnie, jeszcze tacy...A w serduszku nr 1 to Fedor obok Shoguna :)
Afroamerykanie trzymają długopisy jak dzieci.

Może nie zdominował, ale wyszedł do wielu gości w swoim prime i nie bał się wyzwań, a taki Chimaev to ze swoją postawą powinien mieć ksywkę kalkukator, a nie jakiś BorżGSP dla mnie na pewno jest w top 3 HoF. Ale takiego Hendriksa, czy Condita nie zdominowal, z pierwszym drżałem o wynik do konca, a z drugim mogło byc KO po tym kopnięciu. GSP tez raczej nie rozbijal przeciwników przed czasem.
Na miano Goata to bym wytypowal Jona Jonesa.
A w serduszku nr 1 to Fedor obok Shoguna :)

Zmiana w zasadach KSW
Organizacja KSW informuje, że od gali XTB KSW 113 każdy zawodnik, który nie zmieści się w limicie wagowym podczas porannego ważenia przed galą, oprócz regulaminowego odjęcia % wypłaty zostanie ukarany również odjęciem jednego punktu na kartach punktowych w pierwszej rundzie na starcie swojej walki. Kara dotyczyć będzie każdego zawodnika, który nie wypełnią limitu w regulaminowym czasie, czyli w przededniu wydarzenia podczas porannego ważenia i ewentualnej dodatkowej godziny.
to by było na tyle z Gamera. Szkoda bo ciekawa walka i wreszcie rywal który by może był slabszy/równie silny co Gamer