Newsy MMA Userów

IMG_2384.jpg

No fajnie niech tylko to udowodnią, póki co to jeden powinien mieć porażkę z dużo mniejszym Volkiem i teraz podszedł wagę wyżej wymęczyć stójkowicza Magdalene, a drugi ledwo wymęczył na punkty post prime Usmana i ostatnio DDP któremu nic nie zrobił mając chłopa 20 min w krucyfiksie.
Jeśli chcą być uważani za top w historii to jak to się ma do dokonań np takiego GSP co ma na rozkładzie Matta Hughesa 2x , Bj Penna, Fitcha Condita, Diaza i Hendriksa w prime?

No fajnie niech tylko to udowodnią, póki co to jeden powinien mieć porażkę z dużo mniejszym Volkiem i teraz podszedł wagę wyżej wymęczyć stójkowicza Magdalene, a drugi ledwo wymęczył na punkty post prime Usmana i ostatnio DDP któremu nic nie zrobił mając chłopa 20 min w krucyfiksie.
Jeśli chcą być uważani za top w historii to jak to się ma do dokonań np takiego GSP co ma na rozkładzie Matta Hughesa 2x , Bj Penna, Fitcha Condita, Diaza i Hendriksa w prime?
Z całą sympatią dla Volka ale więcej niż dwóch rund w tamtej walce mu dać nie mogłem

Z całą sympatią dla Volka ale więcej niż dwóch rund w tamtej walce mu dać nie mogłem
Można się spierać co do punktacji bo walka równa, ale nawet statystyki są po stronie Volka
Ja tam nie ujmuje im, ale niech to udowodnią biorąc niewygodne zestawienia jednego po drugim niezależnie kogo im wystawią bo Islam ma w pośredniej co udowodnić tak samo Chimaev, jak wyczyszczą swoje kategorie to pewnie nikt im nie odmówi i może będą wymieniani w gronie najlepszych ever, ale do dokonań GSP czy Andersona albo Bonesa to jeszcze im dużo brakuje

GSP dla mnie na pewno jest w top 3 HoF. Ale takiego Hendriksa, czy Condita nie zdominowal, z pierwszym drżałem o wynik do konca, a z drugim mogło byc KO po tym kopnięciu. GSP tez raczej nie rozbijal przeciwników przed czasem.
Na miano Goata to bym wytypowal Jona Jonesa.
A w serduszku nr 1 to Fedor obok Shoguna :)

GSP dla mnie na pewno jest w top 3 HoF. Ale takiego Hendriksa, czy Condita nie zdominowal, z pierwszym drżałem o wynik do konca, a z drugim mogło byc KO po tym kopnięciu. GSP tez raczej nie rozbijal przeciwników przed czasem.
Na miano Goata to bym wytypowal Jona Jonesa.
A w serduszku nr 1 to Fedor obok Shoguna :)
Może nie zdominował, ale wyszedł do wielu gości w swoim prime i nie bał się wyzwań, a taki Chimaev to ze swoją postawą powinien mieć ksywkę kalkukator, a nie jakiś Borż

Zmiana w zasadach KSW

Organizacja KSW informuje, że od gali XTB KSW 113 każdy zawodnik, który nie zmieści się w limicie wagowym podczas porannego ważenia przed galą, oprócz regulaminowego odjęcia % wypłaty zostanie ukarany również odjęciem jednego punktu na kartach punktowych w pierwszej rundzie na starcie swojej walki. Kara dotyczyć będzie każdego zawodnika, który nie wypełnią limitu w regulaminowym czasie, czyli w przededniu wydarzenia podczas porannego ważenia i ewentualnej dodatkowej godziny.

Back