Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ależ tam musi być kwas w tej firmie... Kawul z Lewym.garbaty kawosz właśnie nim był, użytkownikiem tego forum, więc tak
PS wszyscy jednak wiemy, że liczba ograniczeń jakie mu stawiają włodarze, tak czy owak, lekko kompromiuje jego kompetencje
Rzeczywiście kiedyś wyglądał na bardziej wesołegoAleż tam musi być kwas w tej firmie... Kawul z Lewym.
Wojek strasznie markotny, nie wygląda na człowieka szczęśliwego z powodu kariery w swojej pasji...
myslalem ze jest troche mlodszy a tu chlop ma juz 35 latDobry nabytek
Ogłosili coś ?Coś wiadomo o nowych zestawieniach? Podobno miała być konferencja jakas z ogłaszaniem zawodników ale nic nie mogę znaleźć jeszcze.
Żadne info mi nie mignęło jeszcze nigdzie więc raczej nie...Ogłosili coś ?

Myślałem o tym, żeby kiedyś iść na prawo. Oczywiście wierzyłem w sprawiedliwość i całe to gówno. Sytuacje bardzo szybko naprostował mi starszy już wiekiem ochroniarz, którego syn był na prawie, jak to w rzeczywistości wygląda. Kręgosłup moralny u tych ludzi bardzo często po prostu nie istnieje, co też wiele tłumaczy. Pamiętam kiedyś jak jedna z sędzin, która była znajomą. Wystrzeliła tekstem, który dał jasno do zrozumienia, że "oni" są jak bogowie, oni decydują.Nie jedna "prawniczka" jest właśnie tak odklejona i się zadaje z takimi patusami. Nie każdy kto nauczył się kodeksu na pamięć żeby zdać egzamin jest ogarnięty życiowo. Ja akurat miałem epizod na tym kierunku i jak sobie przypomnę niektóre dziewczyny, które tam studiowały to jedyna różnica między Karyną z żabki a "elytarną" Karyną prawniczką była taka, że jednej z nich rodzice byli w stanie zapłacić za prywatne studia a w głowie u jednej i drugiej to samo, pustka.
Po porażce z Czarkiem na PRIME dostaje walkę o pas na FNC
Nie oznacza..Oby to oznaczało młodego Oleksiejczuka w UFC/Contenderze.
Po porażce z Czarkiem na PRIME dostaje walkę o pas na FNC
O FEN też coś cicho, by mieli mu organizować walkę.Nie oznacza..
Oczywiscie, to nie oznacza, ze Czarek w tym roku nie powalczy o kontrakt z UFC, ale narazie z tego co wiem nie ma tematu. Na 99% następna walka w FNC ponownieO FEN też coś cicho, by mieli mu organizować walkę.
Masz moze Pablo info ile osob ogladalo ostatnia gale UFC u Was w Polsacie?Oczywiscie, to nie oznacza, ze Czarek w tym roku nie powalczy o kontrakt z UFC, ale narazie z tego co wiem nie ma tematu. Na 99% następna walka w FNC ponownie
To w takim razie jest to dość dziwne. Chyba, że FNC zakłada ucieczkę Czarka po następnej walce. Wtedy rzeczywiście nabiera to sensu.Nie oznacza..
Nie mam pojęcia szczerze mówiącMasz moze Pablo info ile osob ogladalo ostatnia gale UFC u Was w Polsacie?
Do tego nikt tego nie obejrzy. Oktagon nie leci na żadnej ogólnodostępnej platformie w Polsce, więc tylko "hardkorowi" fani będą wiedzieli o takim wydarzeniu.Nie wiem po co oni to sobie robią. Wpierdalaja polską kartę akurat jak jest KSW w Gliwicach, to nie ma racji bytu :D pepikom odjebalo jak kelnerowi
Chyba nawet "hardkorowi" srednio sledza Oktagon.Do tego nikt tego nie obejrzy. Oktagon nie leci na żadnej ogólnodostępnej platformie w Polsce, więc tylko "hardkorowi" fani będą wiedzieli o takim wydarzeniu.
Akurat szkoda, bo walczy Wawrzyniak, czy Jotko z Surdu.Nie wiem po co oni to sobie robią. Wpierdalaja polską kartę akurat jak jest KSW w Gliwicach, to nie ma racji bytu :D pepikom odjebalo jak kelnerowi
Tylko jeden redaktor hinduskiej redakcji będzie oglądać oktagonChyba nawet "hardkorowi" srednio sledza Oktagon.