Newsy MMA Userów

FB_IMG_1737138065964.jpg

Obsrał zbroje cwaniaczek. Kurwa kontuzje kręgosłupa se zrobił po zejściu z wagi, ta napewno, prędzej uwierzę że wpadł na bombie i tuszują to kontuzją.

Kurła dzień przed galą? Ciekawe co odjebal.

Może to była ta jego sekretna technika żeby nie przejebac z Islamem?
:awesome:

Gamer właśnie jest w samolocie do Miami, niczego nieświadomy. Ale się chłop zdziwi jak wyląduje i dojdą do niego newsy o roszadach. To może być dla niego szansa na rewanż z Dariushem w najbliższych tygodniach.

Bait napewno, nie ma przeciwnika do 3 walki o pas a z dariuszem nie wyjdzie, ładnie poatan płynie na tej chmurce chama.

No to oficjalnie. Jdm przez tko. Trafi go w stójce i dobije w parterze, Leon ma wyjebane na zapasy a w stójce lubi sobie pospać, kopnięcia nie będą miały wpływu na przebieg tej walki, Leon jest wypalony.

Myślę, że w takiej sytuacji to po prostu obowiązek organizatora. Brak takiej wypłaty byłby raczej patologią.
Oczywiście, że tak, natomiast wydaje mi się, że słyszałem o kilku przypadkach, gdzie UFC właśnie kręciło z tym:

https://bloodyelbow.com/2024/11/26/...n-why-do-you-guys-keep-that-money-and-i-dont/

Fajnie, że tym razem zachowali się jak trzeba, bo obowiązkiem byłoby chyba tylko wypłacenie show money, ale kto wie co oni tam w kontraktach mają pozapisywane.

Back