Rododendron
UFC Middleweight
Nawet szef się z tego Chandlera już śmieje
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Poatan chlał od małego, jeśli to go nie zniszczyło to jakieś tam walki w klatce zniszczą ?Najlepsze jest to ze Poatan jest starszy (o kilka dni ale zawsze) od Jonesa a wyglada to tak ze Jones już jest traktowany jak emeryt a Poatan ma właśnie życiówkę
Możliwe ze to go właśnie wzmocniłoPoatan chlał od małego, jeśli to go nie zniszczyło to jakieś tam walki w klatce zniszczą ?
Chatri co roku pisze że ONE nie jest stratą finansową, kiedyś może i resztę okłamie tak jak siebie
Ale wiesz, że to może być prawda? Robią masę eventów opartych na Tajach, trybuny zawsze wypełnione, zawodnicy kokosów nie zarabiają:DChatri co roku pisze że ONE nie jest stratą finansową, kiedyś może i resztę okłamie tak jak siebie
I chuj z tego jak utrzymują się tylko i wyłącznie dzięki inwestorom i ich dywizja mma jest praktycznie martwa bo tracą zainteresowanie a chatri nie ma czym płacić "elitom"Ale wiesz, że to może być prawda? Robią masę eventów opartych na Tajach, trybuny zawsze wypełnione, zawodnicy kokosów nie zarabiają:D
Tam chłopy płaczą ze szczęścia jak po zajebistej walce dostaną bonus 10k. Myślisz że czym to jest spowodowane? Śmieszną podstawą, na galach stricte mma mogli tracić, ale na Tajwych galach nie ma opcji że zaliczają plecy.
Nie znamy ich pomysłu biznesowego, może doszli do wniosku że muay thai, na ich rynku, z 2 walkami na dole karty w MMA bardziej im się opłaca?I chuj z tego jak utrzymują się tylko i wyłącznie dzięki inwestorom i ich dywizja mma jest praktycznie martwa bo tracą zainteresowanie a chatri nie ma czym płacić "elitom"
No właśnie sobie idą, w tym cały ten problem ONE z robieniem walk mma i że im tyle zawodników odchodzi albo domaga się zerwania kontraktuNie znamy ich pomysłu biznesowego, może doszli do wniosku że muay thai, na ich rynku, z 2 walkami na dole karty w MMA bardziej im się opłaca?
Gdyby było tak chujowo to inwestorzy też by sobie poszli, przecież nikt nie będzie wiecznie pompował pieniędzy w coś co nie ma logicznego sensu.
Na moje te problemy One, może nawet i jakieś są, ale nie są tak olbrzymie jak prowadzi się narrację w amerykańskich mediach opłacanych przez tamtejsze federację ;)
Samymi biletami odrabiają koszt karty walk muay thai złożonej z tajow czy innych z biednych krajów którzy zarabiają jak u Mirasa na plmma a cała reszta, transmisja, reklamy itp itd to są pieniądze na czysto wpływające do organizacji.
Tajowie biją się za miskę ryżu w weekendy, na one dostaną 1.500$ i nawet to jest dla nich jak złapanie pana boga za nogi.
Na tamtym rynku MMA jest nieopłacalne, znacznie większe zarobki, nawet zawodników z rekordem jednocyfrowym niż Taja ze 100ma walkami na koncie.No właśnie sobie idą, w tym cały ten problem ONE z robieniem walk mma i że im tyle zawodników odchodzi albo domaga się zerwania kontraktu
Jeśli chodzi o Ameryke to robią 6 wrzesnia gale w Denver i 8 listopada w AtlancieNa tamtym rynku MMA jest nieopłacalne, znacznie większe zarobki, nawet zawodników z rekordem jednocyfrowym niż Taja ze 100ma walkami na koncie.
Chcieli budować MMA bo chcieli podbijać Amerykę właśnie zawodnikami MMA, nie wyszło, nie wiemy z jakich względów, więc od tego odchodzą, dla mnie to jak najbardziej rozsądny ruch biznesowy.
Dodałem ostatni akapit do tego co cytowałeś.
Nie wstawiłem postu, nie wiem ocb
Pewnie na tę okazję trzymają zawodników MMA właśnie, bo tylko tam opłaci im się wystawić ich, są jakieś zaryzy rozpiski?Jeśli chodzi o Ameryke to robią 6 wrzesnia gale w Denver i 8 listopada w Atlancie
Karte już na Denver jakaś mają o Atlancie cisza narazie.Pewnie na tę okazję trzymają zawodników MMA właśnie, bo tylko tam opłaci im się wystawić ich, są jakieś zaryzy rozpiski?
Na plakacie same zajebiste walki, o Haggerty, nie sprawdziłem gdzie się odbywa ta gala o której wspominałem że walczy, Stamp pewniak na tę galę, zobaczymy co zmontują.Karte już na Denver jakaś mają o Atlancie cisza narazie.
View attachment 101670
Jaki masz system, android?Kurwa mać nie mogę wstawić screena z ogłoszeniem walki na one bo jest za bardzo kolorowy i wyraźny by ramy forum go przyjęły, @Dzihados kurwa wez to ogarnij, zwiekesz limit, apeluje poraz kolejny.
Jakieś brzydkie pizdy w HD tu wstawiają a ja kurwa screena nie mogę wrzucić z rozpiski, no kurwa mać.
BROOKS VS BALARD NA ONE W WALCE O PAS, MMA.
Ja raz wrzucam a raz kurwa nie mogę bo mi komunikat na zdjęciu wyskakuje. Mam androida R2-D2Jaki masz system, android?
Po zrobieniu screenshota zmien jego rozmiar w edycji, przeciez ludzie tu wrzucaja non stop cos
O jakiej rozdzielczosci?Ja raz wrzucam a raz kurwa nie mogę bo mi komunikat na zdjęciu wyskakuje. Mam androida R2-D2
Nie wiemO jakiej rozdzielczosci?