GypsyKing
UFC Flyweight
Lordzik żyć nie umierać. Trening w garazu walka odjebana i 80k $ wpadło

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Lordzik żyć nie umierać. Trening w garazu walka odjebana i 80k $ wpadło
I pomyśl teraz jak mógłby dzięki temu zainwestować w siebie ( campy w USA, seminaria u najlepszych ).Lordzik żyć nie umierać. Trening w garazu walka odjebana i 80k $ wpadło![]()
Pisał na X chyba ze bierze się za to. Trzymam za słowo bo bez dobrego klubu i trenera bedzie tak jak jestI pomyśl teraz jak mógłby dzięki temu zainwestować w siebie ( campy w USA, seminaria u najlepszych ).
Brak ambicji i niezrozumiała mentalność.
Oferował UFC swój patent ale UFC chce go mieć na własność to się nie dogadaliA Trevor Wittman wciąż czeka, żeby ktoś z nim pogadał. :) Ciekawe co to za szemrany deal, jakieś ziomeczkarstwo.
Do tego zero nokautów na całej gali, mam nadzieję że to nie jest powiązane z tymi rękawicami.
Był jeden. Fakt, nie mieli nowych rękawic.Do tego zero nokautów na całej gali, mam nadzieję że to nie jest powiązane z tymi rękawicami.
Lżejsze o funt. Może coś w tym byćDo tego zero nokautów na całej gali, mam nadzieję że to nie jest powiązane z tymi rękawicami.
Lżejsze o prawie 0.5 kg? Coś nie chce mi się wierzyć. To ile ważyły te pierwotne rękawice?Lżejsze o funt. Może coś w tym być
Ale rozcinają lepiej, chociaż nie wiem czy to na plus.
Pewnie miał na myśli uncję, czyli 28 gramów.Lżejsze o prawie 0.5 kg? Coś nie chce mi się wierzyć. To ile ważyły te pierwotne rękawice?
Sergio pisał, że to na zasadach Prideod 7 w niedziele
![]()
każde rizin jest na zasadach prideSergio pisał, że to na zasadach Pride![]()
A to sorry. Nie oglądałem Rizinkażde rizin jest na zasadach pride![]()
kiepskie godziny w ameryce? trzeba zarywać nockę?A to sorry. Nie oglądałem Rizin
Lżejsze o prawie 0.5 kg? Coś nie chce mi się wierzyć. To ile ważyły te pierwotne rękawice?
Ta, jebnęło mi sięPewnie miał na myśli uncję, czyli 28 gramów.
Wariat!Kolejny biały który będzie pilnował ludzi przed tymi czarnymi małpami. Bezpiecznej służby Marlon!
No nie są najlepsze dla mnie. Tokyo jest 13h do przodu. Więc jak gala zaczyna się o 14 to ja mam 1 rano.kiepskie godziny w ameryce? trzeba zarywać nockę?![]()
Wygląda na to że walka Conora z Chandlerem odwolana :D