Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Dzień dobry i nie wiem w jakie miejsce to wrzucić.
Ale potencjał na newsa na stronę duży. Upośledzona zawodniczka freakfightów atakuje dziennikarza TVP Sport
Ale potencjał na newsa na stronę duży. Upośledzona zawodniczka freakfightów atakuje dziennikarza TVP Sport
I jak?Z tego co widzę w TV Janek Błachowicz z rodziną jest właśnie w DDTVN. Nie wiem czy powiedział coś ciekawego bo nie oglądam, ale może coś powie interesującego.
Nie wiem, ja tego nie oglądam, widziałem w drugim pokoju, że jest włączone. Ale Janek miał zajebistą koszulkę z Gothica.I jak?
Nie wiem czy świeżynka, ale Merab morsuje głową
Nie wiem czy świeżynka, ale Merab morsuje głową
Do dzis jakis niewyraźny jestKilka lat to ma, ucieta jest końcowa jak idzie z okrwawionym łbem, swoją własną głupotą zaskoczony.
Dobra, tylko mi się kojarzyło, że to nie Merab, a któryś Rusek wtedy zrobił stąd myślałem, że nowośćKilka lat to ma, ucieta jest końcowa jak idzie z okrwawionym łbem, swoją własną głupotą zaskoczony.
Dam 3 złote za niąGównonews pierwszej wody - Borys Mańkowski znany jako Diabeł Tasmański wydał książkę pod tytułem Stań się fighterem. Okładka zdecydowanie tasmańska
View attachment 89377
Możecie mi kupić ja lajwa odpalę, pogadam se z wiarą, poczytam, w regebarze i jeszcze mi będą hajsik bulić kurwa żyć nie umieraćDam 3 złote za nią
Do działu z freakami, a konkretnie CLOUT MMADo "podludzi" z tym