Nie No, proszę…
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
W Ukrainie!Na Ukrainie możecie nie znać Binia, Orła Białego, olimpijczyka?
![]()
Jeszcze nie wiem, czekam na instrukcjeA na Węgrzech czy w Węgrzech?
![]()
Szpila po raz kolejny wypada od walki z Wrzoskiem. Dawać Arka z Kitą.
Szpila po raz kolejny wypada od walki z Wrzoskiem. Dawać Arka z Kitą.
Druga operacja kręgosłupa, a wiemy jak zapasy i parter są ciężkie. Może się skończyć, że Szpila pójdzie do frikow walczyć tylko w stójce.Ten to jest też nieźle szklany. Nie każdy nadaje się do zawodowego sportu.
Może tak być. Rewanż z Penisem, kolejnym inwalidą.Druga operacja kręgosłupa, a wiemy jak zapasy i parter są ciężkie. Może się skończyć, że Szpila pójdzie do frikow walczyć tylko w stójce.
Batra i Sarara ruszają z organizacją gal K-1 na małe rękawice.
Batra i Sarara ruszają z organizacją gal K-1 na małe rękawice.
Hahaha, nie. Karmił go z własnej buzi, pyrkał go po chuju, ale nic nie obciągał, lol.Czy to prawda że Adesanya robił loda swojemu psu?
Chory skurwiel...Hahaha, nie. Karmił go z własnej buzi, pyrkał go po chuju, ale nic nie obciągał, lol.
Z drugiej strony wyciąga mu to Strickland, który otwarcie przyznawał się do tego, że zamordował psa w przeszłości.Chory skurwiel...![]()
Zależy jeszcze jakie były okoliczności tego zdarzenia, bo jeśli by mnie zaatakował jakiś bydlak to nie zastawiał bym się nawet.Z drugiej strony wyciąga mu to Strickland, który otwarcie przyznawał się do tego, że zamordował psa w przeszłości.
To już pozostawiam do Twojej interpretacji. :)Zależy jeszcze jakie były okoliczności tego zdarzenia, bo jeśli by mnie zaatakował jakiś bydlak to nie zastawiał bym się nawet.
To już pozostawiam do Twojej interpretacji. :)