Newsy MMA Userów

@baju @defthomas

PudelekMMANews
Ciekawostka, że Anderson nagle informuje, że do obrony pasa mistrzowskiego tarczowała tylko 1 raz w tygodniu i oczywiście to nie jej wina, że straciła tytuł. Dodatkowo UFC źle ją traktowało w porównaniu do Moreno

@baju @defthomas

PudelekMMANews
Ciekawostka, że Anderson nagle informuje, że do obrony pasa mistrzowskiego tarczowała tylko 1 raz w tygodniu i oczywiście to nie jej wina, że straciła tytuł. Dodatkowo UFC źle ją traktowało w porównaniu do Moreno

Wrzucałem :yellowcard2:. Nie UFC źle traktowało tylko na Krauze się skarżyła w porównaniu do tego jak traktuje Moreno. Dodatkowo ktoś zarzucił, że narzeka na trenera, z którym sypiała, to odbiła piłeczkę, że to Ssanko ciągała Krauzemu (a nie tylko czterem murzynom na raz:roberteyeblinking:).

Na konferencji przed 281 Joanna wylewa żale że to jej pas był największym sukcesem MMA nad Wisłą i 5 obron pasa. Przykro mi pani Jędrzejczyk ale była pani mistrzynią w najgorszej dywizji w ufc i to kobiet. 1 krok do sportu paraolimpijskiego. Janek zdobył pas w półciężkiej zwakowany przez największego przechuja tej wagi a może i największego w historii tego sportu. Lepiej dla pani żeby cieszyć się z tego umownego drugiego miejsca w hierarchii niż wychodzić na buraka i zawistnika. Pozdrawiam

Na konferencji przed 281 Joanna wylewa żale że to jej pas był największym sukcesem MMA nad Wisłą i 5 obron pasa. Przykro mi pani Jędrzejczyk ale była pani mistrzynią w najgorszej dywizji w ufc i to kobiet. 1 krok do sportu paraolimpijskiego. Janek zdobył pas w półciężkiej zwakowany przez największego przechuja tej wagi a może i największego w historii tego sportu. Lepiej dla pani żeby cieszyć się z tego umownego drugiego miejsca w hierarchii niż wychodzić na buraka i zawistnika. Pozdrawiam
no jano na razie zasługami jest najlepszy w historii naszego kraju, i jakby nie patrzeć przez wielu uważano reyesa za prawdziwego mistrza i że go skręcili na decyzji(żeby nie było, przygotowany Jones by rozniósł Janka i Reyesa w jedną noc, zakłdam że zajęłoby to mu łącznie 4 rundy maks)
No i Janek nauczył pokory Izraelity
Aśka może mordę zamknąć

no jano na razie zasługami jest najlepszy w historii naszego kraju, i jakby nie patrzeć przez wielu uważano reyesa za prawdziwego mistrza i że go skręcili na decyzji(żeby nie było, przygotowany Jones by rozniósł Janka i Reyesa w jedną noc, zakłdam że zajęłoby to mu łącznie 4 rundy maks)
No i Janek nauczył pokory Izraelity
Aśka może mordę zamknąć
Brak realnego osądu sytuacji i niepotrzebnie sama się wystawia na cel .

Bez tytułu.png

Żałosne
Conor gdy tylko zdobył pas w piórkowej nokautując nie byle kogo tylko Jose Aldo i to w jaki sposób kurwa 13 sekund od razu ruszył na podbój wyższej dywizji rozpierdalać większych typów
A wąchacz jaj wyzwał po walce która została pod niego ustawiona mistrza z niższej wagi i będzie po niej tym cipowatym głosem pierdolił o nr.1 p4p, obsrał się kata poiriera tfu
Sory cohones administrejszyn za przekleństwa ale zaczęło mnie nosić

Back