NBA - najlepsza liga koszykarska na świecie.

wiesz, że może to być jedna ze składowych transferu.
ktoś pójdzie po davisa zaraz i jednym z ustaleń będzie przedłużenie już w nowym klubie.

oczywiście kluczowy termin to- zdrowy davis.
davis z takiej atlanty z miejsca zrobi kontendera.
zdrowy davis.
Właśnie bez sensu. Żaden nowy klub nie powinien dawać takiemu szklanemu zawodnikowi przedłużenia, 2 lat przed końcem obecnej umowy i tyle. Wątpię żeby w lato już podpisał nowy kontrakt, za duże ryzyko dla drużyny. Nikt na takie układy nie pójdzie.

dallas są 10-10 z davisem.
5-15 bez niego.
może warto poczekać na irvinga i zobaczyć, jak to będzie wyglądać.
Zapomniałem, że tam jeszcze Irving jest :pociesznymirek:

włodzimierz szaranowicz i ryszard łabędź w studio !!!!!

włodzimierz szaranowicz to goat!

kontrakt moranta miami heat są w stanie przejąć dając w zamian spadające umowy roziera i fontecchio.

pytanie to, ile draftu wycisnął grizz od heat?
pierwsza runda, może dwie...

kontrakt moranta miami heat są w stanie przejąć dając w zamian spadające umowy roziera i fontecchio.

pytanie to, ile draftu wycisnął grizz od heat?
pierwsza runda, może dwie...
Wannabe gangsta pod rządami Pata? Może być grubo. Niby czytałem że już kupił dom w Miami. Pod poprzednim trenerem miał problem z systemem gry więc jestem ciekaw jak niby ma to wypalić w Heat. Naprostują go czy będzie kolejny transfer?

Wannabe gangsta pod rządami Pata? Może być grubo. Niby czytałem że już kupił dom w Miami. Pod poprzednim trenerem miał problem z systemem gry więc jestem ciekaw jak niby ma to wypalić w Heat. Naprostują go czy będzie kolejny transfer?
heat teraz grają szybko, to jest szansa że się odnajdzie.

a czy go naprostują?
odpowiem tak: w 2028 roku jest olimpiada w los angeles, a pierwszym trenerem kadry jest eric spoelstra.
:lol:

Właśnie bez sensu. Żaden nowy klub nie powinien dawać takiemu szklanemu zawodnikowi przedłużenia, 2 lat przed końcem obecnej umowy i tyle. Wątpię żeby w lato już podpisał nowy kontrakt, za duże ryzyko dla drużyny. Nikt na takie układy nie pójdzie.
niestety, ale ja stawiam, że podpisze coś po tym sezonie.
i znajdzie się chętny.
z prostego powodu- to bardzo mocne nazwisko koszykarsko i czysto marketingowo.
takie nazwisko zawsze przyciągnie więcej kibiców niż nołnejm.
małolat będzie się cieszył z koszulki z nazwiskiem davis niż z nołnejm.

no i oczywiście agent zawodnika, a może bardziej cała agencja, która zawodników ma sporo.
to też dobry zestaw zależności.
także płać tutaj panie właścicielu mojemu davisowi, a jak będziesz współpracował to przyjdzie mój zawodnik x, czy y jako wolny agent.

dlatego wydaje się na moje, że dostanie.
może nie jakiegoś super maksa, ale dobrze dostanie.

@Yaas bardziej chodziło mi że pod obecnym trenerem coś tam płakał nieoficjalnie że mało pick and rolla grali. W Miami też chyba będzie się musiał biedaczek więcej nabiegać.

@Yaas bardziej chodziło mi że pod obecnym trenerem coś tam płakał nieoficjalnie że mało pick and rolla grali. W Miami też chyba będzie się musiał biedaczek więcej nabiegać.
tak może być.

zawsze zostanie mu druga opcja, gdzie może być dużo pick & roll.
tam trochę trudniej będzie zrobić paczkę, ale się da.
trener doc czeka!!!!!

tak może być.

zawsze zostanie mu druga opcja, gdzie może być dużo pick & roll.
tam trochę trudniej będzie zrobić paczkę, ale się da.
trener doc czeka!!!!!
Bucks zmierzają w stronę przepaści a układ hamulcowy prawdopodobnie nie działa.

eleganckie godziny, będzie oglądane
IMG_3379.jpeg

Pechowe lądowanie, szkoda Butlera, ostatnie dwa sezony to wiecznie jakieś kontuzje. Jakby go Dubs mieli trochę wcześniej, mogło coś z tego być, a tak lata zbierają swoje żniwo.

Teraz Kuminga pewnie znowu dostanie spore minuty. Możliwe, że zostanie w Dubs, albo będzie całkowita wyprzedaż i zacznie się czyszczenie przed trade deadline, żeby jeszcze dać radę przytankować. Ciekawe jakie decyzję zapadną.

Last edited:
Nie byłaby to najlepsza oferta na rynku za Giannisa, ale Dubs mają na to picki do oddania, wszystko jest możliwe jak Giannis wreszcie coś zdecyduje. Bucks mieli mu iść na rękę z wyborem drużyny.
Nie pisz tak kurwa, bo mi nadzieje robisz. Juz mi dygnal, a w nocy pewnie polucje beda.

Przeciez to nierealne
to nie jest nierealne.
kontrakt giannisa i butlera są wymienialne 1 do 1.
ich wartość jest taka sama, co do dolara.
to mocny szkielet potencjalnej wymiany.

piłka jest po stronie bucks (w tym sezonie jeszcze tak) i lepsze oferty niż od warriors będą na stole.
nie muszą oddawać greka za cokolwiek, do końca sezonu nie muszą.

sensownie jest postawić pytanie: po co bucks taka wymiana i po co wycieczka greka do konferencji zachodniej?

Fajne fajne. Już od kilku lat się mówi o nowych drużynach, to wrzucili żeby ludzie mogli się pobawić. Ja draftów nigdy nie oglądam, ale jakby powiększyli ligę to expansion draft bym pewnie na żywo śledził. Jakby tak od przyszłego sezonu to w sumie spoko. Pewnie Las Vegas i Seattle.

Jak Ci się bardzo nudzi w robocie, to jeszcze w Grida możesz pograć, też jest dobra zabawa.

Last edited:
Jak Ci się bardzo nudzi w robocie, to jeszcze w Grida możesz pograć, też jest dobra zabawa.
1769140170964.png

30 lat temu ligowy skarb kibica znało się na pamięć, wtedy taka zabawa nie trwałaby 5 minut.
dziś jest trochę trudniej, bo korzystać z sieci czy ejaj, to nie jest zabawa.

dobre, dobre.
szczerze przyznam, że harrisona trafiłem na farcie, bo wcześniej już użyłem innego shaquilla, a tego wcisnąłem przypadkiem.

ale posadzić przy tym tęgie głowy, które siedzą w tym mocno (oprócz barkleya), to mogłoby być ciekawe.

Last edited:
1769141514449.png

długo mi to zajmuje bez pomocy z zewnątrz.
starzeje się.
często mylę zawodników ze starszych czasów.

Back