Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Też nie wiem skąd taki ból brochy przy pisaniu tego artykułu. Kto normalny dziś porównuje pro wrestling do mma i prawdziwej walki? Zwykła rozrywka, z olbrzymią tradycją i wielu ma do tego sentyment. Porównywać to sobie można UFC, Bellator i inne organizacje do siebie. Chyba tylko w Europie ludzie sa wyczuleni na punkcie pro wrestlingu bo w USA mnóstwo sportowców w tym też bokserzy i fighterzy się tam super bawią. A tutaj cebulaki się bulwersują bo cios nie dojdzie do celu i ludzie aktorząWoW, ależ hejterski artykuł. Najgłupsza rzecz, którą oglądało 79 tysięcy ludzi na żywo na stadionie. Fajnie tu się traktuje zawodników.
napisz skargę do Martina Scorsese jeden z drugim, że w Goodfellas też nikt nie umarł i nie było prawdziwej krwi.Pełna pokory reakcja. Jak Jarek po wystąpieniu Beaty odnośnie ministerialnych premii.Zmieniłem bo zobaczyłem, że 30 % ludzi negatywnie podchodzi do tego i nie chciałem już obrażać ich uczuć.
(...)
No nic. Tych 70% nie obchodzi czy napiszę "najgłupsza" czy "najśmieszniejsza", ale w odwrotnej sytuacji tych 30% obchodzi.
Sam często krytykowałem tutaj Rondę, ale teraz cieszy mnie fakt że się podniosła i odnosi sukces w innej dziedzinie.
napisz skargę do Martina Scorsese jeden z drugim, że w Goodfellas też nikt nie umarł i nie było prawdziwej krwi.
No nie wiem czy przejście z UFC do WWE można nazwać podniesieniem sie :|Sam często krytykowałem tutaj Rondę, ale teraz cieszy mnie fakt że się podniosła i odnosi sukces w innej dziedzinie.
Generalnie świat sportów walki śmieje się z pro-wrestlerów że biorą udział w szopce, a tak naprawdę to pro-wrestlerzy mogą się śmiać ze sportowców amatorskich, że dają się dymać takim dziadom na kasę.
Niby rezyserka, ale czasem ponoosza emocjeNo nie wiem czy przejście z UFC do WWE można nazwać podniesieniem sie :|
Powiedzcie mi, tam wszystko jest rezyserowane? Tzn co mówią, kto kiedy cos komuś robi itd? Czy jednak ci ludzie mają jakąś dowolność w ktoryms aspekcie podczas wystepu?