Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Bardzo pozytywne. Opiszę i dam znać jak było jak się ogarnę, bo dzisiaj na Cavalera w Warszawie jestem.I jak wrażenia? Na sowach się wybawiłem tak dobrze jak dawno już nie. Już jest potwierdzony powrót w przyszłym roku tylko inna data ma być. Mam nadzieję, że uda im się ściągnąć ze dwie jakieś duże gwiazdy. Wczoraj to ja wbiłem na Sowy, Analogs i częściowo na Vaderze zostałem.
Muzycznie jestem ukontentowany. Udo Dirkschneider był wspaniały. Brzmiał tak jak na albumach. Jego muzycy też robili robotę. 10/10, polecam. Obowiązkowo się wybiorę na jego koncert w przyszłym roku (w lutym zagra trzykrotnie w Polsce, podczas koncertu wspomniał, że zagra pięciokrotnie, więc może jeszcze Mystic lub SDL?). Vadera posłuchałem niestety tylko w połowie, bo już padałem ze zmęczenia. Konkretna mielonka na trzy gitary. Mega dobre.I jak wrażenia? Na sowach się wybawiłem tak dobrze jak dawno już nie. Już jest potwierdzony powrót w przyszłym roku tylko inna data ma być. Mam nadzieję, że uda im się ściągnąć ze dwie jakieś duże gwiazdy. Wczoraj to ja wbiłem na Sowy, Analogs i częściowo na Vaderze zostałem.

Ja nie i znam jeszcze kilka osób co też nieNa Rockowiznę ktoś się wybiera?
Gdańsk, Poznań, Kraków.
Ja nie i znam jeszcze kilka osób co też nie
Chciałem do Gdańska ale wypadła mi wtedy impreza więc odpadam.Na Rockowiznę ktoś się wybiera?
Gdańsk, Poznań, Kraków.
Nie wiemA jak KKK pali krzyże to dobrze?
![]()

Na 80% wybiorę się na pierwszy dzień w Gdańsku.Na Rockowiznę ktoś się wybiera?
Gdańsk, Poznań, Kraków.
Na 80% wybiorę się na pierwszy dzień w Gdańsku.

Airbourne, Avatar i Perturbator lepsze.Within Temptation, Sex Pistols & Frank Carter w Poznaniu, Lacuna Coil w Krakowie kusi.
![]()

Frank to dobry pojeb, ale jednak wolę ogarnąć to co mam pod nosem. Jeśli jednak zdecydujesz sie na Gdańsk, daj znać. Zbijemy pionę przy okazji.Within Temptation, Sex Pistols & Frank Carter w Poznaniu, Lacuna Coil w Krakowie kusi.
![]()

Frank to dobry pojeb, ale jednak wolę ogarnąć to co mam pod nosem. Jeśli jednak zdecydujesz sie na Gdańsk, daj znać. Zbijemy pionę przy okazji.![]()

Rozważam mocno, bo otwiera Dark Funeral, który bardzo lubię, a Dimmu jeszcze nigdy nie widziałem. Zdecyduję się jednak bliżej samego terminu.A ktoś ja Behemotha i Dimmu do Katowic się wybiera? Ja z bratem lecę.