Ostatnio te kawałki mnie dobrze nakręcają. Jak sobie coś przypomnę to wrzucę więcej.
Często wrzucam po prostu 80's disco hit mix albo italo disco mix, ale podejrzewam, że mało kto słucha takiej muzyki, więc nie będę proponował. No, chyba, że ktoś będzie chciał.
Jako nowy forumowy świeżak witam wszystkich serdecznie :) aczkolwiek możecie mi zaufać że siedze i czytam Was już grubo ponad 2 lata z tym że dzisiaj mnie coś ruszyło żeby w końcu się zarejestrować.Co do muzyki myślę że to też mogą być dobre kawałki na siłownie.
Do aerobow np rowerek stacjonarny ,dzisiaj bylo sluchane,ogolnie dobre sluchawki plus trance plus np rower wyzwalaja,przynajmniej we mnie magiczne sily:-) tLRIpXNWOuc[/media]/aspan /span/p
p
a href=]
Dobry wątek. Ja też od jakiegoś czasu próbuję gromadzić "wysokoenergetyczne" kawałki na playlistach do trenignów. Playlisty dziele sobie gatunkowo, ale od jakiegos czasu mam przestój, jeśli chodzi o dodawanie nowych, może coś z powyższych propozycji mi przypasuje ;)
Jedną z moich list można przesłuchać tutaj:
http://grooveshark.com/playlist/Moarpowah+Metal+Edition/65852115
widze, że każdy tu słucha jakichś fajterskich piosenek a ja tam lubie właśnie sobie wrzucić coś odmóżdżającego by się wyluzować i trening mi lepiej idzie ;-)
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.