Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Nadal jednak nie zmieniam jednak swojego zdania i uważam, że Marek jest w stanie to wygrać, a Soldatkin to przereklamowany gość, który miał dobre losowanie i dlatego jest w finale turnieju.@KML z tobą rozmawiałem o walce Samociuka z Soldatkinem? To wczoraj w nocy Popov wygrał z Romanovem który jest świeżo po UFC, widzisz, to są te detale, ruski niemiec bił się z zawodnikami z którymi Marek nie miał nawet okazji sparować.
Ja też uwazam że Marek może, ale nie jest faworytem, a z tego co pisałeś u ciebie był murowanym, o Avatar ?Nadal jednak nie zmieniam jednak swojego zdania i uważam, że Marek jest w stanie to wygrać, a Soldatkin to przereklamowany gość, który miał dobre losowanie i dlatego jest w finale turnieju.
Dalszą dyskusje uważam za bezsensowną na ten moment. Ty masz swoje racje, ja mam swoje. Poczekajmy do rozstrzygnięcia walki. Jeśli wygra Rusek z Niemieckim paszportem to na pewno będzie mnie stać na to, żeby przyznać, że się myliłem, a Tobie pogratulować trafnej oceny potencjału obu zawodników.
O cycki xDocb?
Przecież ta z lewej prezentuje się o niebo lepiej od WiktoraWeź przestań nawet bym się na nie nie odlał, wolę Kay Hansen albo inną Gadelhe

Ani Klaudia ani Kay nie mają na imię Wiktor.Przecież ta z lewej prezentuje się o niebo lepiej od Wiktora![]()
Unikasz odpowiedzi, doskonale wiesz że chodziło mi o Wiktora CzyżewskąAni Klaudia ani Kay nie mają na imię Wiktor.

Że mccann jest lepsza od Wiktorii?Unikasz odpowiedzi, doskonale wiesz że chodziło mi o Wiktora Czyżewską![]()

Że co? Serio? Niezły coming out, robię screenaNiewiele ale jednak![]()
![]()
No i co, szybko się potwierdziło panie czambalajaNiewiele ale jednak![]()
![]()
Skoro przyznajesz się do błędu ocenie urodyNo i co, szybko się potwierdziło panie czambalaja

Raczej stwierdzam że jesteś lekko ciepłySkoro przyznajesz się do błędu ocenie urody![]()

Niewiele ale jednak![]()
![]()
No i co, szybko się potwierdziło panie czambalaja
Skoro przyznajesz się do błędu ocenie urody![]()
Przejdźcie na priv i się dogadajcieRaczej stwierdzam że jesteś lekko ciepły![]()

ZazdrościszPrzejdźcie na priv i się dogadajcie![]()
Może też chciałbyś się załapać