Siedem
NoLife FC
Jednak Dizel skasował konto, ale temat został.
@MooDancer nie mam bez cenzury, ale mam nadzieję że to ci wystarczy

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

Jednak Dizel skasował konto, ale temat został.
Chuj go wie, poprosił moda na dole o skasowanie konta i tyle.Czemu usunął?

Bardzo dobrze to było jak go tu jebali za wyśmiewanie zamordowanego żołnierza na granicy.Bardzo dobrze, że pojechał z pewnym "dziennikarzem", który od dłuższego czasu nas obraża. Co ciekawe to ten "dziennikarz" nas zaczepił pierwszy.
Szkoda ze przez jego brak współpracy typ został uniewinniony i ma wolną drogę jak bedzie chcial odjebać kogoś innegoSłyszeliście o tej sytuacji? W 2022 roku Romero został pochlastany mieczem samurajskim (koleś wcześniej próbował rozjechać go samochodem). Jako prawilniak nie wniósł skargi i nie złożył zeznań. Siedział cichutko, wyzdrowiał bez flashy aparatów i sprawa wyszła dopiero niedawno.
![]()
Yoel Romero Attacked & Injured With A Samurai Sword – Decides Not To Press Charges
Shocking details emerged about a violent altercation that took place in January 2022 between Yoel Romero and Alberto Blas.www.bjjee.com

Masz rację, jak najbardziej nie popieram. Wrzuciłem jako ciekawostkę co tam się odpierdala na Florydzie.Szkoda ze przez jego brak współpracy typ został uniewinniony i ma wolną drogę jak bedzie chcial odjebać kogoś innego![]()
Był gdzieś temat o DWCTS?

Ktoś ogląda?