Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

, a skończyło się tylko na 1 walce o pas, gdzie dostał KO2 od Izzy'ego... lepszy z niego mem'ista i aktywniejszy przedewszystkim niż w oktagonie... (w 7,5 roku tylko 10 walk, gdzie Poatan zrobił je w 3 lata!!!).Jak zwykle profesjonalna odpowiedźTen lepszy [1-6 (3 KO, 1 SUB) UFC] 2021-22... 32 lata![]()
Jared Vanderaa ("The Mountain") | MMA Fighter Page | Tapology
Jared "The Mountain" Vanderaa (17-12-0) is a Pro MMA Fighter out of Hemet, California, United States and the #8th ranked Pro Mens Light Heavyweight in US West. View complete Tapology profile, bio, rankings, photos, news and record.www.tapology.com
niestety z Brzeskim się trochę rozmineli...
[1 (1 KO)-5 (5 KO!) UFC] 2020-22... 40 lat![]()
Ike Villanueva ("Hurricane") | MMA Fighter Page | Tapology
"Hurricane" Ike Villanueva (18-14-0) is a Pro MMA Fighter out of Houston, Texas. View complete Tapology profile, bio, rankings, photos, news and record.www.tapology.com
wprawdzie tylko 1 walka w HW, a reszta w LH...
[0-4 (3 KO, 1 SUB) UFC] 2019-21... 35 lat![]()
Vinicius Moreira ("Mamute") | MMA Fighter Page | Tapology
Vinicius "Mamute" Moreira (16-9-0) is a Pro MMA Fighter out of Brasilia, Federal District, Brazil and the #2nd ranked Pro Mens Heavyweight in Brazil. View complete Tapology profile, bio, rankings, photos, news and record.www.tapology.com
Czyli Brzeski godny następca tych fighterów w UFC, wprawdzie powinien mieć te (2-4 UFC) ale też 3x LKO1... też robią tu robotę...
Ale to byłby turniej 4 Losser'ów w UFC...
(1-6, 1-5, 0-4, 1-5 UFC)!!!
A co samego Paulo Costa (6-4 UFC) gadał kiedyś o zdobyciu 2 pasów w UFC, a skończyło się tylko na 1 walce o pas, gdzie dostał KO2 od Izzy'ego... lepszy z niego mem'ista i aktywniejszy przedewszystkim niż w oktagonie... (w 7,5 roku tylko 10 walk, gdzie Poatan zrobił je w 3 lata!!!).

Wszyscy śmiejemy się z tanecznych popisów Łukasza, ale uwzględnianie Budaya na liście jego pogromców i pokazywanie jego jedynego celnego ciosu w tamtej walce nigdy nie przestanie mnie wkurwiać, także dla mnie, wyjątkowo, słaby występ Costy na twitterze...
Ale i tak lepszy niż w ostatnich walkach, a Paulo ma ostatnio 1-4... czyli zbliża się do tego 1-5 ŁukaszaWszyscy śmiejemy się z tanecznych popisów Łukasza, ale uwzględnianie Budaya na liście jego pogromców i pokazywanie jego jedynego celnego ciosu w tamtej walce nigdy nie przestanie mnie wkurwiać, także dla mnie, wyjątkowo, słaby występ Costy na twitterze...
Na kartach punktowych...49-46 Jones jedyna słuszna punktacja![]()
Nie działa?Co tam było?
Nie działa?
Sprawdziłem. Działa. Proszę sprawdzić bebechy.
Tak. Niestety w przypadku niektórych linków tak się dzieje. Nie wiem dlaczego. Ja mając konto wchodząc w odwiedź, widzę co wrzuciłem.View attachment 116784
Musze mieć instagrama czy o co chodzi?
Ok juz to ogarnąłem. MYSZA GOAT!Tak. Niestety w przypadku niektórych linków tak się dzieje. Nie wiem dlaczego. Ja mając konto wchodząc w odwiedź, widzę co wrzuciłem.

Gdybym miał takiego wujka, to nie mógłbym się doczekać świąt, imienin i innych rodzinnych spotkań.

Mamo możemy mieć axe murderera w domu?
Axe murderer w domu.
![]()
Wanderley Silva ("Xuxa") | MMA Fighter Page | Tapology
Wanderley "Xuxa" Silva (1-11-0) is a Pro MMA Fighter out of Rio de Janeiro, Rio de Janeiro, Brazil and the #742nd ranked Pro Mens Bantamweight in Brazil. View complete Tapology profile, bio, rankings, photos, news and record.www.tapology.com

Albo lubi się napierd... bo walki też w Muay thaiŚmiechy śmiechami, ale gość nie jest zwykłym kelnerem co się kładzie, większość jego walk kończyła się decyzją
Nie wiem na chuj on to robi, może nie ma innej opcji na zarobek.

Pewnie to i toAlbo lubi się napierd... bo walki też w Muay thai
![]()