Baasteek
UFC Welterweight
Jego obecna partnerka też do najpiękniejszych nie należy:
![]()
zapomniales wstawic to zdjecie w spoiler

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Jego obecna partnerka też do najpiękniejszych nie należy:
![]()

Uraz z dzieciństwa?Ja tam mam w dupie granie w nogę, nie będę na bramie stał...![]()
No co ja mogęUraz z dzieciństwa?
![]()

Po prostu jeszcze mu nie odbiło. Znają się od dzieciaka, ona też grała w piłkę w jakimś klubie.Serio?
Jesli tak, to pieewszy raz widze pilkarza z brzydka laska
Po prostu jeszcze mu nie odbiło. Znają się od dzieciaka, ona też grała w piłkę w jakimś klubie.
Bożenka zdecydowanie atrakcyjniejszaBożenka z klanu.

na nowe czy na stare? #gimbynieznajo"Po golu się zmieniamy" - a potem 3 bramki stali, bo niby specjalnie puszczone![]()
Eee nie mozesz łapać!na nowe czy na stare? #gimbynieznajo

Won na forum "der testikel", a nie na naszym polskim se gębę wycierasz, Abdulu Kiirschofentamagochi.ein volk ein reich a ty walcz o sto euro na stypendium, ktorymi ja podcieram dupe hehe

Robić masę dalej...No co ja mogę![]()
to co to za piłkarz co żużel kocha bardziej

Ciekawy wywiad, trochę inne spojrzenie na sytuację. Ja bym chciał, by w przyszłości, rozmowy między sędzią a VARem były jawne (może coś na wzór podsłuchu w F1 kiedy zespół rozmawiał z kierowcą...). Dużo by to wyjaśniało i nie byłoby głupich teorii spiskowych i niedomówień.Marciniak: Ignoruję VAR? Kłamstwo! z @OnefootballEN. Czytaj tutaj:
https://1.ftb.al/1i2oTjlAiO
Wywiad z Marciniakiem, kulisy jego błędów
Na papierze jutrzejsze zestawienia powinny wynagrodzić 2 dni czekania. Oby mecze nie zawiodły.Jest ciężko
![]()
Ok.Dobra, dziś m'mapet i nejcipka do domu. Takem rzekł