Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

na bank coś wczoraj pite było stąd tak późno wyruszyłKurwa, Bór w korku utknął i nie wiadomo czy dojedzie na stadion komentować![]()
A ja myślałem, że oni w dziupli w Warszawie się kosza xDKurwa, Bór w korku utknął i nie wiadomo czy dojedzie na stadion komentować![]()
O tej porze to będę się na drugi bok przewracał. Biorąc pod uwagę, że pewnie brakuje wam faktów i merytoryki, wrzucam grafikę sprzed i po tym jak łysy został łysym z FIFY. Wnioski wyciągnijcie sami.W niedzielę.
![]()
Bardzo dobrze grają.Oglądał ktoś Maroko? Nie widziałem ich żadnego meczu, a kurs ciekawy
NiestetyBardzo dobrze grają.
To jest chyba zmiana na dzisiaj bo on cały turniej grał chyba na LO.Dziwi mnie tylko Mazra w środku bo on w 4 z tyłu średnio sobie radzi
Chyba tak, ale on w 4 z tyłu zawsze średnio wyglądał i bardziej mu pasuje gra jako jeden z trzech śo, lub na boku. No ale niech jada z FrancjąTo jest chyba zmiana na dzisiaj bo on cały turniej grał chyba na LO.
W chuju mamy jak się identyfikujesz, możesz nawet być rozrzutnikiem i rozrzucać gnój na polu.A mogłabym być teraz Polska, a jest Francja.
Odjebało CiW chuju mamy jak się identyfikujesz, możesz nawet być rozrzutnikiem i rozrzucać gnój na polu.

Myślałem, że będzie śmiesznieOdjebało Ci

Pytasz dzika czy sra w lesie?na bank coś wczoraj pite było stąd tak późno wyruszył
To wszystko pod Messiego ułożone40 stopni powodzenia życzę im

Bo kisili się w schowku na miotły i dopiero teraz TVP w likwidacji wysłała kilku wybrańców.A ja myślałem, że oni w dziupli w Warszawie się kosza xD
To wszystko pod Messiego ułożone![]()

Ten przyjeb Podol musi mieć haki na wszystkich, niezależnie od przynależności partyjnej, bo to jest przecież niemożliwe, że oni go tam wysłaliBo kisili się w schowku na miotły i dopiero teraz TVP w likwidacji wysłała kilku wybrańców.
![]()
Weź już przestań tłumaczyć argentyne i infantino, fanboju messiego.Hmmm a może dlatego, że wszystkie drużyny z 3 par są w podobnej strefie czasowej i oglądanie ich w nocy wpłynie na ilość oglądających?
Szwajcarię i tak wszyscy mają wto transmisję ustawili pod kibiców z Ameryki Południowej i Azji
Nie.Ciekawe czy doczekamy czasów gdy nasza kadra będzie grała z takim zaangażowaniem jak Marokańce
Co Ty pierdolisz, Panu Messiemu i spółce przyjemny wieczorny chłodek, a Szwajcarom sztuczne słońce zamontują.Hmmm a może dlatego, że wszystkie drużyny z 3 par są w podobnej strefie czasowej i oglądanie ich w nocy wpłynie na ilość oglądających?
Szwajcarię i tak wszyscy mają wto transmisję ustawili pod kibiców z Ameryki Południowej i Azji