JosueEstebanez
PRIDE FC Heavyweight
A to wszystko zasługa pewnego SzkotaKiedyś to były Czerwone Diabły, teraz to nie ma diabłów.
![]()
![]()

Na szczęście człowiek się urodził w tych czasach i miał okazję to wszystko obserwować

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
A to wszystko zasługa pewnego SzkotaKiedyś to były Czerwone Diabły, teraz to nie ma diabłów.
![]()
![]()

Bracie dlaczego opowiadasz takie głupoty? Największy ból tej części ciała mają obywatele kazamatów!Oczywiście największy ból odbytów kibice CR7 i Realu. Znowu oszukaly, fakt nie opinia![]()
![]()
Teraz bezczelnie mianem czerwonych diabłów nazywają reprezentację Belgii.Kiedyś to były Czerwone Diabły, teraz to nie ma diabłów.
![]()
![]()
W sumie właśnie jakoś po 2014/15 roku, przestałem się tak bardzo piłką nożną interesować. Zbiegło się to z różnymi rzeczami w życiu, bo też do roboty się poszło i już inaczej czas leciał, a jeszcze studia.A to wszystko zasługa pewnego Szkota
Na szczęście człowiek się urodził w tych czasach i miał okazję to wszystko obserwować![]()

A na PES jak to chodziło grając United i w ataku Tevez Rooney RonaldoW sumie właśnie jakoś po 2014/15 roku, przestałem się tak bardzo piłką nożną interesować. Zbiegło się to z różnymi rzeczami w życiu, bo też do roboty się poszło i już inaczej czas leciał, a jeszcze studia.
Natomiast ta paka z Old Trafford na zawsze w serce![]()

na jednego mogę przymknąć oko nawet ja rasista
Właściwie było co najmniej trzech, Tigana, Tresor i Janvion.
dobra dobra wiesz doskonale o co mi chodzi
to nie jest tak, że tam gra 3 murzynów a reszta biała

Już za Platiniego mieli chyba czarnego kapitana a pierwszy czarny grał w reprezentacji przed wojną.
Kraj kolonialny
@ninja widzisz? Wypisz, wymaluj FrancuzMarius Tresor, wieloletni obrońca OM i Bordeaux.
![]()
12 i 13 najlepsze części, co się z ziomkami na studiach zagrywaliśmy to naszeA na PES jak to chodziło grając United i w ataku Tevez Rooney Ronaldo
Tylko to trochę później już było wiadomo, ale mieli na przestrzeni lat kilka konkretnych składów tylko ta prime Barcelona stanęła na drodze do wygrania LM dwukrotnie i raz sędzia w pamiętnym meczu z Realem jak dał Naniemu czerwoną![]()

Ja lubiłem PES 3(tam było baaardzo dużo klubów bez licencji), PES 4 i PES 6. Tam było to fajne, że można bylo sobie włączyć rzuty karne od razu bez meczu12 i 13 najlepsze części, co się z ziomkami na studiach zagrywaliśmy to nasze
Granie Chelsea było jak granie na kodach, bo Hazard to był dosłownie najlepszy w całej grze, a Demba Ba wygrywał szybkosciowo kazdy pojedynek o piłę na wolne pole![]()
Nakurwianie petard Adriano z 30 metrówPES 6 najbardziej

Ten Inter to wkurwiał najbardziej, nie dość że Adriano to Cambiasso i Milito też dobrze tam chodził. Znam bo ziomek zawsze Interem grał właśnieNakurwianie petard Adriano z 30 metrów![]()

Marius Tresor, wieloletni obrońca OM i Bordeaux.
![]()
Później fifa chyba wykupiła część załogi z Konami i skończył się PESKonami miało ciężko z licencjami

Teraz bezczelnie mianem czerwonych diabłów nazywają reprezentację Belgii.
12 i 13 najlepsze części, co się z ziomkami na studiach zagrywaliśmy to nasze
Granie Chelsea było jak gra na kodach, bo Hazard to był dosłownie najlepszy w całej grze, a Demba Ba wygrywał szybkosciowo kazdy pojedynek o piłę na wolne pole![]()
kiedyś czerwone diabły teraz czerwone małpyNie znasz historii futbolu kolego.
Miano Czerwonych Diabłów pierwsza dostała reprezentacja Belgii.
A sam MU wziął je od drużyny rugby.

Kolego Analmuel Olisadebet to Polak z krwi i kości, a Rodżer Perejro był nawet uznawany za Polaka przez ówczesnego prezydenta Polski.Jeden rodzynek wiosny nie czyni, u nas też był małpodebe. I nikt poważny nie uważał go za Polaka.
Edit zresztą co to za murzyn o imieniu Mariusz
![]()
Ja zawsze wolałem Fifę, ale PES wydawał się bardziej dynamiczny. Natomiast pod względem licencji, rozgrywek w karierze to jednak FIFA była wyżej, bo mieli wszystko prawdziwe. Ok, można było ściągać różne dodatki do PESA. Scena modderska pro Evolution Soccer w Polsce była mocna. Pamiętam, że nawet stadiony własne ludzie robili i wrzucali do neta. Ehhh piękne czasy Windows XP, różne mody do gier typu PES,San andreas... Monitor z dupą i internet neostrada TP 1mb.Później fifa chyba wykupiła część załogi z Konami i skończył się PES![]()
Jeden rodzynek wiosny nie czyni, u nas też był małpodebe. I nikt poważny nie uważał go za Polaka.
Edit zresztą co to za murzyn o imieniu Mariusz
![]()
Konami miało ciężko z licencjami

Fife 2000 na PS1 grał? Tam na sprincie szło całe boisko przejść
Ale soundtrack jeden z najlepszych, z wszystkich piłkarskich gierek. Smak dzieciństwa