Podwieszony Mistrzostwa Świata w piłce nożnej 2026 - temat do komentowania

Kto zostanie mistrzem świata?

• Francja

Votes: 21 20.4%
  • Hiszpania

Votes: 18 17.5%
  • Argentyna

Votes: 14 13.6%
  • Portugalia

Votes: 16 15.5%
  • Brazylia

Votes: 10 9.7%
  • Niemcy

Votes: 1 1.0%
  • Anglia

Votes: 4 3.9%
  • Belgia

Votes: 0 0.0%
  • Holandia

Votes: 3 2.9%
  • Maroko

Votes: 6 5.8%
  • Inny zespół

Votes: 10 9.7%

• Total voters
    103
Kiedyś to były Czerwone Diabły, teraz to nie ma diabłów.

images

GtHL5wNW8AAS-wZ.jpg
A to wszystko zasługa pewnego Szkota :tellmemore:
Na szczęście człowiek się urodził w tych czasach i miał okazję to wszystko obserwować :antonio:

A to wszystko zasługa pewnego Szkota :tellmemore:
Na szczęście człowiek się urodził w tych czasach i miał okazję to wszystko obserwować :antonio:
W sumie właśnie jakoś po 2014/15 roku, przestałem się tak bardzo piłką nożną interesować. Zbiegło się to z różnymi rzeczami w życiu, bo też do roboty się poszło i już inaczej czas leciał, a jeszcze studia.

Natomiast ta paka z Old Trafford na zawsze w serce :gabi_much_love:

Czytam opinie na necie to tam się dziwią czemu faulu na Salahu nie odgwizdał :DC:
To już bardziej na faul zasługiwało pociągnięcie za rękę drugiego Egipcjanina w polu karnym chwilę przed tym, ale to i tak nie jest faul w obu przypadkach, niestety bo kupon mi zjebali :korwinlaugh:

W sumie właśnie jakoś po 2014/15 roku, przestałem się tak bardzo piłką nożną interesować. Zbiegło się to z różnymi rzeczami w życiu, bo też do roboty się poszło i już inaczej czas leciał, a jeszcze studia.

Natomiast ta paka z Old Trafford na zawsze w serce :gabi_much_love:
A na PES jak to chodziło grając United i w ataku Tevez Rooney Ronaldo :tellmemore:
Tylko to trochę później już było wiadomo, ale mieli na przestrzeni lat kilka konkretnych składów tylko ta prime Barcelona stanęła na drodze do wygrania LM dwukrotnie i raz sędzia w pamiętnym meczu z Realem jak dał Naniemu czerwoną :korwinlaugh:

A na PES jak to chodziło grając United i w ataku Tevez Rooney Ronaldo :tellmemore:
Tylko to trochę później już było wiadomo, ale mieli na przestrzeni lat kilka konkretnych składów tylko ta prime Barcelona stanęła na drodze do wygrania LM dwukrotnie i raz sędzia w pamiętnym meczu z Realem jak dał Naniemu czerwoną :korwinlaugh:
12 i 13 najlepsze części, co się z ziomkami na studiach zagrywaliśmy to nasze :antonio:
Granie Chelsea było jak gra na kodach, bo Hazard to był dosłownie najlepszy w całej grze, a Demba Ba wygrywał szybkosciowo kazdy pojedynek o piłę na wolne pole:beczka:

12 i 13 najlepsze części, co się z ziomkami na studiach zagrywaliśmy to nasze :antonio:
Granie Chelsea było jak granie na kodach, bo Hazard to był dosłownie najlepszy w całej grze, a Demba Ba wygrywał szybkosciowo kazdy pojedynek o piłę na wolne pole:beczka:
Ja lubiłem PES 3(tam było baaardzo dużo klubów bez licencji), PES 4 i PES 6. Tam było to fajne, że można bylo sobie włączyć rzuty karne od razu bez meczu

Granie Chelsea było jak gra na kodach, bo Hazard to był dosłownie najlepszy w całej grze, a Demba Ba wygrywał szybkosciowo kazdy pojedynek o piłę na wolne pole:beczka:

Fife 2000 na PS1 grał? Tam na sprincie szło całe boisko przejść :muttley:

Ale soundtrack jeden z najlepszych, z wszystkich piłkarskich gierek. Smak dzieciństwa :antonio:

Jeden rodzynek wiosny nie czyni, u nas też był małpodebe. I nikt poważny nie uważał go za Polaka.

Edit zresztą co to za murzyn o imieniu Mariusz
:beczka:
Kolego Analmuel Olisadebet to Polak z krwi i kości, a Rodżer Perejro był nawet uznawany za Polaka przez ówczesnego prezydenta Polski.
Później fifa chyba wykupiła część załogi z Konami i skończył się PES :childcry:
Ja zawsze wolałem Fifę, ale PES wydawał się bardziej dynamiczny. Natomiast pod względem licencji, rozgrywek w karierze to jednak FIFA była wyżej, bo mieli wszystko prawdziwe. Ok, można było ściągać różne dodatki do PESA. Scena modderska pro Evolution Soccer w Polsce była mocna. Pamiętam, że nawet stadiony własne ludzie robili i wrzucali do neta. Ehhh piękne czasy Windows XP, różne mody do gier typu PES,San andreas... Monitor z dupą i internet neostrada TP 1mb.

Back