Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Kamil Gala, to Ty?
Jedyne rzetelne źródło na TwitterzeKamil Gala, to Ty?

Mam na imię Patryk lat 31.Kamil Gala, to Ty?

Kolego, Ronaldo jest i byl tylko jeden. Po prostu pisz Cristiano!A ja zawsze byłem team Ronaldo, ale umiem obiektywnie przyznać że Messi skilla miał jednak większego
No i to jest 100% racji.Kolego, Ronaldo jest i byl tylko jeden. Po prostu pisz Cristiano!
View attachment 152434
O kurde tez mam podobny bęben czy to oznacza, ze jestem legendą?Kolego, Ronaldo jest i byl tylko jeden. Po prostu pisz Cristiano!
View attachment 152434
Dawaj ziomek zajaaraaammyyyy i pogadamyyyyy o życiu, o życiu, o życiu... O zyciu jakie znaaaamyyyy jakie kochaaaamyyyyAle się styki palą niektórym![]()
U mnie to samo ze względu na historię Cr7 z United to wolałem Cr7 od Messiego i nawet był czas, że jak porównywałem ich obu to mi wychodziło, że Cr7 lepszy bo obunożny, a i głową dobrze gra tyle, że po czasie jakoś dorosłem do tego i pogodziłem się, że to Messi jednak goatA ja zawsze byłem team Ronaldo, ale umiem obiektywnie przyznać że Messi skilla miał jednak większego
Wystarczylo, ze wkleilem zdjecie PRAWDZIWEJ legendy i kazdy spokorniał az zapanowal spokoj w temacie.Troszkę Was Bracia potrolowałem. Widzę, że nie trzymacie ciśnienia.
Troszkę Was Bracia potrolowałem. Widzę, że nie trzymacie ciśnienia.
Uswiadomilem sobie, że przecież ja też mogę być legendą mając podobny bębenWystarczylo, ze wkleilem zdjecie PRAWDZIWEJ legendy i kazdy spokorniał az zapanowal spokoj w temacie.
Uswiadomilem sobie, że przecież ja też mogę być legendą mając podobny bęben

Patrosixxx Nazario de Lima
W tej formie wchodząc na boisko i tak by lepiej wyglądał niż jakieś 50% napastników obecnieKolego, Ronaldo jest i byl tylko jeden. Po prostu pisz Cristiano!
View attachment 152434

To miałem niemal identycznieU mnie to samo ze względu na historię Cr7 z United to wolałem Cr7 od Messiego i nawet był czas, że jak porównywałem ich obu to mi wychodziło, że Cr7 lepszy bo obunożny, a i głową dobrze gra tyle, że po czasie jakoś dorosłem do tego i pogodziłem się, że to Messi jednak goat
Kiedyś to były Czerwone Diabły, teraz to nie ma diabłów.U mnie to samo ze względu na historię Cr7 z United to wolałem Cr7 od Messiego i nawet był czas, że jak porównywałem ich obu to mi wychodziło, że Cr7 lepszy bo obunożny, a i głową dobrze gra tyle, że po czasie jakoś dorosłem do tego i pogodziłem się, że to Messi jednak goat
Zgadzam się. Sam zawsze piszę Ronaldo i Cristiano, a tutaj taka wpadkaKolego, Ronaldo jest i byl tylko jeden. Po prostu pisz Cristiano!
View attachment 152434
O kurde tez mam podobny bęben czy to oznacza, ze jestem legendą?
Hahahaha zajebiste! Tylko ja nie pije od 25.06.2025r. jeszcze się nie zaszylem znowu mam nadzieję, że nie pękne i nie zdążę się napić przed następną wszywka. Kurwa która to już będzie? Siódma albo ósma.

Oczywiście największy ból odbytów kibice CR7 i Realu. Znowu oszukaly, fakt nie opinia![]()
![]()