Patrosixxx
UFC Heavyweight
Serfujący po multiświecie szablozębny delfin Matt Horwich!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Serfujący po multiświecie szablozębny delfin Matt Horwich!
Jaka nienawiść, kolega Makumba napisał o większości piłkarzy, którzy cenią hormona, ale nie poparł tego żadnymi danymi. Inna sprawa, że 3 złote piłki dla Lajonela to kradzież i to są fakty, nie opinia.
Bądźmy poważni, to nie są francuzi tak jak Parnasse to nie jest francuz.Jebac ich. Kotami to są Francuzi, którzy udowadniają swoją wartość ich sędziowie i FIFA nie ciągną za uszy
Był TiganaBądźmy poważni, to nie są francuzi tak jak Parnasse to nie jest francuz.
40 lat temu tam ani jednego murzyna nie było w reprezentacji
Ale co to ma do rzeczy? Piłkarsko są kotami, a Argentynę pchają sędziowie, bo FIFA w trakcie meczu dostaje szybkie przelewy.Bądźmy poważni, to nie są francuzi tak jak Parnasse to nie jest francuz.
Proszę bardzo
5 złotych piłek to dalej dobry wynik chyba?
A zarzucanie że dupe kłuł, to zawodowy sport szanujmy się

No to ma, że to nie jest reprezentacja Francji a Maroka, Senegalu i Kamerunu razem wzięta.Ale co to ma do rzeczy? Piłkarsko są kotami, a Argentynę pchają sędziowie, bo FIFA w trakcie meczu dostaje szybkie przelewy.
Oczywiście, przelewy od AFA xDAle co to ma do rzeczy? Piłkarsko są kotami, a Argentynę pchają sędziowie, bo FIFA w trakcie meczu dostaje szybkie przelewy.

GOAT

Jak dla mnie mogą być nawet z GrenlandiiNo to ma, że to nie jest reprezentacja Francji a Maroka, Senegalu i Kamerunu razem wzięta.
Gdzie jest CBŚP ja się pytam?Oczywiście, przelewy od AFA xD
To studio to jest kolejną żenada. Wszyscy stronniczy tak samo jak Ołłowski, Laboga i Wilku w C+. Ale Egipt okradli z jednego gola za chwilę będą wracać do przewinień z pierwszej połowy@Patrosixxx właśnie masz powtórki w studio, tam chuj był, a nie faul
I dalej uważam, ze jak się ten środek pola nie ogarnie, to w następnej rundzie Albicelestes wypad
Jak dla mnie mogą być nawet z Grenlandii
Gdzie jest CBŚP ja się pytam?

Wez tego grubasa
To niech się nazywają reprezentacją Grenlandii,Jak dla mnie mogą być nawet z Grenlandii
Gdzie jest CBŚP ja się pytam?
Ktoś chciał powtórkę "karnego"? Jakby to VAR cofnął to dla żółtej kartki dla Salaha.
![]()
Messi jest z pochodzenia Włochem, który mieszkał większość życia w Hiszpanii.To niech się nazywają reprezentacją Grenlandii,
myślisz, że taki Mbape pije francuskie wino, gotuje sobie ragout i podjada żabie udka?
Nie ma nic wspólnego z Francją prócz obywatelstwa.

Bądźmy poważni, to nie są francuzi tak jak Parnasse to nie jest francuz.
Był Tigana

dobra dobra wiesz doskonale o co mi chodziMessi jest z pochodzenia Włochem, który mieszkał od młodości w Hiszpanii.
![]()
j.w.Już za Platiniego mieli chyba czarnego kapitana a pierwszy czarny grał w reprezentacji przed wojną.
Kraj kolonialny
![]()
Stempelek przed utratą piłki vs Salah leci twarzą na trawę po utracie piłki.
Czyli twierdzisz, ze w sytuacji, która rozpoczęła kontrę Egiptu nie było stempla na Lisandro? Ty sobie interpretujesz te przepisy pod swoje osobiste sympatie xDTo studio to jest kolejną żenada. Wszyscy stronniczy tak samo jak Ołłowski, Laboga i Wilku w C+. Ale Egipt okradli z jednego gola za chwilę będą wracać do przewinień z pierwszej połowy