Gambit
UFC Middleweight
Wylazł, oni zawsze wyłażą jak jaszczurka na słońce.co tam Raphinia, cały mecz siedziałeś cicho mysz pod miotłą jak Egipt lał tych gamoni a teraz jak się ożywił
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Wylazł, oni zawsze wyłażą jak jaszczurka na słońce.co tam Raphinia, cały mecz siedziałeś cicho mysz pod miotłą jak Egipt lał tych gamoni a teraz jak się ożywił
![]()
Ale ja od lat twierdzę, ze on nie powinien strzelać karnych xDWiadomo, nikt po dzisiejszym meczu nie będzie pisał że messi spierdolił karnego tylko będą pisać że wielki leo ratuje Argentynę.
( O tym że sam ją w dupie zaparkował magicznie każdy zapomni).

Ja po pół litrze strzelałem karneNie no byku, pizda nie piłkarz bo karnego słabo strzelił![]()

Kochane prześcieradłoWylazł, oni zawsze wyłażą jak jaszczurka na słońce.

Z Olą Owcą pod rękę chodzisz i bronisz pigmentododatnich?Jebac ich. Kotami to są Francuzi, którzy udowadniają swoją wartość ich sędziowie i FIFA nie ciągną za uszy
Nie no, w dupie to obrona zaparkowała. Ja bym ich kurwa ograłWiadomo, nikt po dzisiejszym meczu nie będzie pisał że messi spierdolił karnego tylko będą pisać że wielki leo ratuje Argentynę.
( O tym że sam ją w dupie zaparkował magicznie każdy zapomni).
CERN znów włączył wielki zderzacz hadronówInfantino aktywował chipa w piłce i od razu 2:2
![]()

Nie wiem kto to jestZ Olą Owcą pod rękę chodzisz i bronisz pigmentododatnich?
Dojebany ten gif, zapisujeCERN znów włączył wielki zderzacz hadronów
![]()