Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

OooMiałem jechać po bimber, a tu dogrywka się szykuje![]()

Watpie, Argentyna to przełamieMiałem jechać po bimber, a tu dogrywka się szykuje![]()
Ale kto tak mordo napisał?Jeszcze raz niech ktoś napisze, że Messi przereklamowany i Cr7 lepszy![]()
Nie no byku, pizda nie piłkarz bo karnego słabo strzeliłJeszcze raz niech ktoś napisze, że Messi przereklamowany i Cr7 lepszy![]()

Śmiech na sali. Znowu z pomocą Fify i sędziego
Specjalnie tak bramkę ustawili, żeby Messi strzeliłJebać te kurwy jebane korupcyjne idę do sklepu ha tfu

Leo nawet przy 2-8 z Bayernem bardziej pomógł drużynie niż CR7 wczorajJeszcze raz niech ktoś napisze, że Messi przereklamowany i Cr7 lepszy![]()

co tam Raphinia, cały mecz siedziałeś cicho jak mysz pod miotłą jak Egipt lał tych gamoni a teraz jak się ożywiłELO KURWAAAA

Mam przeczucie graniczące z pewnością, że łysy z FIFY ma czip w piłce i może nią sterowaćSpecjalnie tak bramkę ustawili, żeby Messi strzelił![]()

Tera nie będę szukał bo jak pisze komentarze to bramki strzelająAle kto tak mordo napisał?

Płakałem nad tym co te kurwy jak Rodrigo De Chuj, Dziadedes i Chujandez grająco tam Raphinia, cały mecz siedziałeś cicho mysz pod miotłą jak Egipt lał tych gamoni a teraz jak się ożywił
![]()
Wiadomo, nikt po dzisiejszym meczu nie będzie pisał że messi spierdolił karnego tylko będą pisać że wielki leo ratuje Argentynę.Leo nawet przy 2-8 z Bayernem bardziej pomógł drużynie niż CR7 wczoraj![]()