Podwieszony Mistrzostwa Świata w piłce nożnej 2026 - temat do komentowania

Kto zostanie mistrzem świata?

• Francja

Votes: 21 20.4%
  • Hiszpania

Votes: 18 17.5%
  • Argentyna

Votes: 14 13.6%
  • Portugalia

Votes: 16 15.5%
  • Brazylia

Votes: 10 9.7%
  • Niemcy

Votes: 1 1.0%
  • Anglia

Votes: 4 3.9%
  • Belgia

Votes: 0 0.0%
  • Holandia

Votes: 3 2.9%
  • Maroko

Votes: 6 5.8%
  • Inny zespół

Votes: 10 9.7%

• Total voters
    103
Dokładnie, też place niemałą kasę, ale chociaż raz na jakiś czas był detoks dzięki chłopakom z Eleven, a teraz jeszcze dorzucili pizde czarka wilka i razem we trójkę mogą się brandzlowac podczas transmisji Barcelony.
Nie no Wilku też kurwa jest the best. Ich się nie da słuchać. Tam nawet nie ma próby bycia obiektywnym. Dziwne, że góra w C+ nic z tym nie robi.

Dlatego tak często dla równowagi część ludzi się dopierdala do Messiego, bo naprawdę nie daje się tego słuchać. Jak Leo coś spierdolił to zawsze "jest tylko człowiekiem, nawet on się myli" Jak Ronaldo coś psuł albo po prostu nie grał wybitnego meczu lub jak na tym mundialu jako stary napastnik nie brał piłki na czterdziestym metrze i wbiegał w pole karne, to zawsze było że się nie nadaje, nie gra w ważnych meczach i zawodzi klub/reprezentację. Dlatego jak ktoś mi mówi, że Messi jest GOATem to nawet nie zamierzam dyskutować, bo każdy ma prawo do takiej opinii ze względu na wybitne umiejętności Argetyńczyka, ja oczywiście wolę Cristiano mimo słabszego zmierzchu jego kariery, ale rozumiem ludzi o takich poglądach. Natomiast te pchanie go i jego reprezentacji (robienie Copa America co roku żeby w końcu mógł kurwa wygrać, ciągnięcie za uszy na mundialu 4 lata temu) to ciężko ignorować. O tym co się działo w piłce klubowej już nawet nie chce mi się rozpisywać.. Tak samo w tym meczu już Argentyńczycy zasłużyli na co najmniej 3-4 żółte kartki, a dziwnym trafem nic nie obejrzeli (mimo że to się zbiega z po prostu tragicznym poziomem sędziowania na tym mundialu).
Tu się zgodzę, jak czytam jakiś post w necie o jednym i drugim to chwila i się zbierają się zjebane fanboje i się wyzywają.
No ale to wynik mediów, bo rywalizacja nakręca kasę

Tutaj zdjecie w momencie pudła Messiego.
1000017048.jpg

Back