Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Śmieszna ta wzajemna nienawiść co? Fani zamiast docenić dwie legendy i ich rywalizację od tylu lat to jadą po jednym albo drugimWystarczy popatrzeć na grę
I pooglądać wywiady
Nawet Cristiano mowil że to najlepszy piłkarz przeciwko, któremu grał
Jak się czyta niektórych to można stwierdzić że Leo to zwykły grajek![]()
Nie jestem fanbojem Ronaldo ale jako kibic Realu zawsze będę #teamronaldo ale uważam i tak że jest lepszy od Messiego.Wystarczy popatrzeć na grę
I pooglądać wywiady
Nawet Cristiano mowil że to najlepszy piłkarz przeciwko, któremu grał
Jak się czyta niektórych to można stwierdzić że Leo to zwykły grajek![]()
Xabi tam wie co ma robić xDpo mundialu chelsea będzie miała 7 nowych bramkarzy !!!!!!
Gdyby jeszcze Cristiano z Leo się nie lubili. Ale i jeden, i drugi mówi że to wybitni piłkarzeŚmieszna ta wzajemna nienawiść co? Fani zamiast docenić dwie legendy i ich rywalizację od tylu lat to jadą po jednym albo drugimView attachment 152387 krejzi
A te dwie legendy przekopią chociaz boisko piłką?Śmieszna ta wzajemna nienawiść co? Fani zamiast docenić dwie legendy i ich rywalizację od tylu lat to jadą po jednym albo drugimView attachment 152387 krejzi
Czy się lubią? Dobre pytanieGdyby jeszcze Cristiano z Leo się nie lubili. Ale i jeden, i drugi mówi że to wybitni piłkarze
Stawiam ze nieraz w poprzeczkę przyjebali z połowyA te dwie legendy przekopią chociaz boisko piłką?

Z połowy sie nie liczyStawiam ze nieraz w poprzeczkę przyjebali z połowy![]()
Zawsze mogą podjechać do pewnej piwni i tam zrobić siłkę.A te dwie legendy przekopią chociaz boisko piłką?
Jaka nienawiść, kolega Makumba napisał o większości piłkarzy, którzy cenią hormona, ale nie poparł tego żadnymi danymi. Inna sprawa, że 3 złote piłki dla Lajonela to kradzież i to są fakty, nie opinia.Śmieszna ta wzajemna nienawiść co? Fani zamiast docenić dwie legendy i ich rywalizację od tylu lat to jadą po jednym albo drugimView attachment 152387 krejzi
Nie są przyjaciółmi bo nie mieli czasu na to.Czy się lubią? Dobre pytanie

ja tylko wyrównuję szanse, nic do żadnego nie mamŚmieszna ta wzajemna nienawiść co? Fani zamiast docenić dwie legendy i ich rywalizację od tylu lat to jadą po jednym albo drugimView attachment 152387 krejzi

Będą grać aż do remisu. Infantino przyjął już pewnie potężnego blika od kogoś z Argentyny.W drugiej połowie, jak się ten wynik będzie utrzymywał, to z 15 minut doliczy, a będziemy grać do skutku, Egipt w końcu pęknie![]()
Zapłacone za finał to ma być finał.Będą grać aż do remisu. Infantino przyjął już pewnie potężnego blika od kogoś z Argentyny.
Dżentelmeni muszą dotrzymywać słowa.Zapłacone za finał to ma być finał.
Jesli beda mieli w chuj szczescia i zamurują bramke to moze utrzymaja ten wynik. Ale bedzie ciezko, bo juz po tej strzelonej bramce praktycznie nie istnieją.Koniec pierwszej. Oby Egipt dojechał w drugiej połowie. Egipt wyrasta na czarnego konia.
Beda argentynskie flagi na urzędach jesli przegrają?W studiu już gadają że przeżywają to wszystko wspólnie z Argentyńczykami kurwa mać jebani fanboje.
A teraz pomyśl, że Laboga i Orłowski dostają na wyłączność ligę hiszpańskąKurwa jacy oni w tym studio są stronniczy.

Wiem nawet mnie nie denerwuj. I ja jako kibic Realu płace za to i dostaje kurwa taki komentarz. A ta stacja mieni się najlepszą sportową telewizją w Polsce.A teraz pomyśl, że Laboga i Orłowski dostają na wyłączność ligę hiszpańską![]()
W studiu już gadają że przeżywają to wszystko wspólnie z Argentyńczykami kurwa mać jebani fanboje.
W punkt.Dlatego tak często dla równowagi część ludzi się dopierdala do Messiego, bo naprawdę nie daje się tego słuchać. Jak Leo coś spierdolił to zawsze "jest tylko człowiekiem, nawet on się myli" Jak Ronaldo coś psuł albo po prostu nie grał wybitnego meczu lub jak na tym mundialu jako stary napastnik nie brał piłki na czterdziestym metrze i wbiegał w pole karne, to zawsze było że się nie nadaje, nie gra w ważnych meczach i zawodzi klub/reprezentację. Dlatego jak ktoś mi mówi, że Messi jest GOATem to nawet nie zamierzam dyskutować, bo każdy ma prawo do takiej opinii ze względu na wybitne umiejętności Argetyńczyka, ja oczywiście wolę Cristiano mimo słabszego zmierzchu jego kariery, ale rozumiem ludzi o takich poglądach. Natomiast te pchanie go i jego reprezentacji (robienie Copa America co roku żeby w końcu mógł kurwa wygrać, ciągnięcie za uszy na mundialu 4 lata temu) to ciężko ignorować. O tym co się działo w piłce klubowej już nawet nie chce mi się rozpisywać.. Tak samo w tym meczu już Argentyńczycy zasłużyli na co najmniej 3-4 żółte kartki, a dziwnym trafem nic nie obejrzeli (mimo że to się zbiega z po prostu tragicznym poziomem sędziowania na tym mundialu).
Dokładnie, też place niemałą kasę, ale chociaż raz na jakiś czas był detoks dzięki chłopakom z Eleven, a teraz jeszcze dorzucili pizde czarka wilka i razem we trójkę mogą się brandzlowac podczas transmisji Barcelony.Wiem nawet mnie nie denerwuj. I ja jako kibic Realu płace za to i dostaje kurwa taki komentarz. A ta stacja mieni się najlepszą sportową telewizją w Polsce.