Patrosixxx
UFC Heavyweight
Hahahahaha drugi karny lionelka zjebany!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.

Przcie tam karny był normalnie. Ja za Egiptem też dzisiajSpokojnie, jeszcze będzie drukowanie ;)

Widzę dupsko piecze od 2022Spokojnie za chwilę ktoś z Argentyny puści bliczka do Infantino. Coś się odjebie.

Byles w pewnych kazamatach w 2022 że Cię piecze?Widzę dupsko piecze od 2022![]()
Ale tu czerwone beda sie sypac. Juz nie trzymaja cisnienia
Druga największa kradzież w historii futbolu po Barcelonie i Negreirze.Widzę dupsko piecze od 2022![]()

Negreira i Laporta to święta kolaboracja w La ligaDruga największa kradzież w historii futbolu po Barcelonie i Negreirze.
Coś ty, za chudy jestemByles w pewnych kazamatach w 2022 że Cię piecze?

Wiadomka, niski chłop co mówi 3 słowa na krzyż po angielsku jest warty pchania. Jezzcze jak większość piłkarzy mówi o nim że jest geniuszem, pewnie też opłaceniDruga największa kradzież w historii futbolu po Barcelonie i Negreirze.
Ok to przepraszam :)Coś ty, za chudy jestem![]()
O tak, 150 milionów ojro za potężnego Juljana, który strzelił 9 bramkę w2026 rokuWszyscy zajęci potężnym Leo, a nikt nie zwraca uwagi na bumisko Alvareza który kolejny mecz niewiadmo po co jest na boisku![]()

Może w tym roku dobije do 90kg jak choróbsko nie dobijeOk to przepraszam :)

Jaka większość? Badania? Ankieta? Skąd info?Coś ty, za chudy jestem
Wiadomka, niski chłop co mówi 3 słowa na krzyż po angielsku jest warty pchania. Jezzcze jak większość piłkarzy mówi o nim że jest geniuszem, pewnie też opłaceni
Już na miejscu Barcy lepiej by wzięli kase z Gordona i Alvareza i sprobowali Olise wyciągnąć, Deco za rok będzie do zwolnieniaO tak, 150 milionów ojro za potężnego Juliana, który strzelił 9 bramkę w2026 roku![]()
Trzymam kciuki tylko żebyś nie wpadł do piwnicy jak ta bomba z wyliczanki.Może w tym roku dobije do 90kg jak choróbsko nie dobije![]()

Olise chciałby iść do Królewskich! Ten sezon będzie nasz!Już na miejscu Barcy lepiej by wzięli kase z Gordona i Alvareza i sprobowali Olise wyciągnąć, Deco za rok będzie do zwolnienia
Wystarczy popatrzeć na gręJaka większość? Badania? Ankieta? Skąd info?