Francis Mumbutu
Legacy FC Welterweight
Albo Hiszpania wymęczy na 1:0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
zgodnie z przewidywaniami, defensywa i murowanie, okazyjna kontraGeneralnie mecz bardzo słaby w stosunku do oczekiwań![]()
Bedzie plakal znowUuuuuu cr7 krzyczy...
Maroko wygra tytuł, ale trener musi wpuscic na atak Badra HariegoFrancja bierze tytuł jak nic. Hiszpania nic na nich nie ma.
Jak wygrają z żabami to pewnie tak ;)Maroko wygra tytuł, ale trener musi wpuscic na atak Badra Hariego
Nie płacze, zmężniał po 40-tce.Bedzie plakal znow

Ja od początku nie widziałem tego potencjału, defensywnie może tak, reszta to dramat. Kto tam miał niby strzelać gole prócz dziadka Ronaldo?Pewnie portugalska federacja wyjebie parodystę Martineza. Mieć taki skład i grać taki piach![]()
Jednak nie masz racji, placze nadalNie płacze, zmężniał po 40-tce.
Jednak nie masz racji, placze nadal

@Patrosixxx @SiedemRonaldo był wielki przed tym turniejem, zostanie wielki po jego zakończeniu, a jego najgorszym fanom teraz pozostaje liczyć że karłowi się noga podwinie.

Na papierze druga linia też była mocna.Ja od początku nie widziałem tego potencjału, defensywnie może tak, reszta to dramat. Kto tam miał niby strzelać gole prócz dziadka Ronaldo?
Mają w drabince jułesej? Wtedy łysemu infantimo styki się spala i nie będzie wiedział kogo przepchnąć dalej.Ronaldo był wielki przed tym turniejem, zostanie wielki po jego zakończeniu, a jego najgorszym fanom teraz pozostaje liczyć że karłowi się noga podwinie.
Jednak nie masz racji, placze nadal
USA w następnym gra na Hiszpanię, może będzie powtórka z 2002 roku.Mają w drabince jułesej? Wtedy łysemu infantimo styki się spala i nie będzie wiedział kogo przepchnąć dalej.
Pierwsze muszą przejść BelgówUSA w następnym gra na Hiszpanię, może będzie powtórka z 2002 roku.