Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Na tronie, jak KrólA to kolega jeszcze na dwójce czy może trójka? U johana za dobre sprawowanie dostajesz jedynkę i żyjesz sobie jak pan, bez żadnego ćpuna za ścianą.

Jak jest okazja to gdzies w gościach oglądamy jakby ,,w tle" a jak jestem w domu to albo sam albo z ojcem oglądamy. Jak z ojcem to soku na dwa palce strzelimy czemu by nie he heSami oglądacie mecze, czy z rodziną lub znajomymi? Na "sucho" czy coś tam macie?
Wszystkie poprzednie MŚ i Euro to chociaż parę meczy albo z rodziną, albo z znajomymi "na mieście" oglądałem. Teraz albo PESEL, albo chujowe mistrzostwa i mi się nie chce.
Ja zobacze czy dotrwamAle stypa. Znając życie to o 2 w nocy bedzie dobry mecz jak będę kurwa spał View attachment 152181
Anglia gra taki piach na tym turnieju, że szok.Ale stypa. Znając życie to o 2 w nocy bedzie dobry mecz jak będę kurwa spał View attachment 152181
Te mistrzostwa to są pierwsze w których oglądam sam każdy mecz, przez godziny chujowe, normalnie ludzie mają swoje życie i pracę albo mają na to wyjebane ;)Sami oglądacie mecze, czy z rodziną lub znajomymi? Na "sucho" czy coś tam macie?
Wszystkie poprzednie MŚ i Euro to chociaż parę meczy albo z rodziną, albo z znajomymi "na mieście" oglądałem. Teraz albo PESEL, albo chujowe mistrzostwa i mi się nie chce.
Najlepiej to niech grają do karnych wtedy skończą przed 1 i zostanie godzina do Meksyku

Kuponik?