Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Jak zajebiesz petardę w okienko to nawet fart nie pomożeNo i jak jest petarda to nie ma chuja żeby to złapać no nie ma chuja, jedyne co to może się odbić od bramkarza a nie że on obroni.

Ale on strzelać nie umie to kurwa to się musiało tak skończyć takie strzały to mogą oddawać napastnicy albo pomocnicy a obrońca na bombę to w światło bramki a nie pod lade bo i tak nie trafi hahaha@Siedem ten to kurwa petardę zajebał![]()
Chuja zrobił, na miejscu całej reprezentacji bym go spakował i pożegnał.Na miejscu Neuera ostro bym się wkurwił za te karne
No kurwa ale odjebać Milika w takim momencie?Chuja zrobił, na miejscu całej reprezentacji bym go spakował i pożegnał.
A to już nie ważne, nie masz czego im współczuć :)Ale trochę współczuję Paragwajowi, tak się cieszyli, a Membapi z ekipą ich wpierdolą na śniadanie
Święte słowaBardzo dobrze kurwa, należało się chłopakom. Najważniejsze że kurwy przegrały.

Japa tama co ma innego do roboty
Ja raczej odpadnę, miłego meczykuPrawdopodobnie, czekam aż o 6 sklep otworzą, robię zakupy i jutro nigdzie nie muszę się ruszać.
Znaczy jutro, dzisiaj.
Maroko z Holandią chce zobaczyć bo zapowiada się dobry mecz tak jak był wcześniej Brazylijczyków z Japończykami.

Ja też nie wiem czy wytrzymam do końca i czy zrealizuję swój plan ale dziękiJa raczej odpadnę, miłego meczyku![]()