MirsadBektic
UFC Featherweight
Prawdziwe derby HolandiiFollow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Prawdziwe derby HolandiiNie no jak piłka leciała do casemiro to już było wiadomo że będzie bramka, za pierwszym razem przy podobnej sytuacji wybronili, ale teraz zostawili mu za dużo miejsca.Trochę ping-ponga w polu karnym a to przecież Japonia a nie Chiny
![]()
Nie no jak piłka leciała do casemiro to już było wiadomo że będzie bramka, za pierwszym razem przy podobnej sytuacji wybronili, ale teraz zostawili mu za dużo miejsca.
No to była ta pierwsza sytuacja, wiem ogarnąłem.Chodziło mi o sytuacje wcześniejszą gdy piłka odbijała się od japońskich obrońców.
dobry ten Suzuki nie bez powodu już się nim największe kluby interesująEndrick, luiz, Martinelli, Tiago, jest kim ratować.
Martinelli potrafi zrobić różnice.Chodziło mi o jakichś dobrych zmienników, to są zwykłe średniaki, tego Thiago już przecież Carlo wyjebał z pierwszego składu po meczu z Maroko. Obecnie biedna jest ta kadra Brazylii.
Brazole taktyka jak Polska w prime, laga na Roberta i jedziemy
Japonia opadła z sil
Martinelli potrafi zrobić różnice.

Gdyby babcia miała wąsy to by Argentyna z grupy nie wyszła.Brazil, brazil, a śmiesznie, że jakby Tanka nie zabrał tej piłki Endrikowi, to pewnie chuj by z tej akcji już wyszedł, bo Bruno by piłki nie zgarnął.
Biniu nadrabia za wszystkichNo i brawo Brazylia. Im można kibicować, bo wierzą w Chrystusa i nie mają zbyt wielu wkurwiających murzynów.
Prawda, jest niemal tak samo dobry, jak wkurwiający.Biniu nadrabia za wszystkich
Ale prawda jest taka, że póki co ich ciągnie na tym turnieju.
Biniu nadrabia za wszystkich![]()
Ale prawda jest taka, że póki co ich ciągnie na tym turnieju.