Podwieszony Mistrzostwa Świata w piłce nożnej 2026 - temat do komentowania

Kto zostanie mistrzem świata?

• Francja

Votes: 18 19.4%
  • Hiszpania

Votes: 15 16.1%
  • Argentyna

Votes: 11 11.8%
  • Portugalia

Votes: 17 18.3%
  • Brazylia

Votes: 10 10.8%
  • Niemcy

Votes: 1 1.1%
  • Anglia

Votes: 4 4.3%
  • Belgia

Votes: 0 0.0%
  • Holandia

Votes: 3 3.2%
  • Maroko

Votes: 5 5.4%
  • Inny zespół

Votes: 9 9.7%

• Total voters
    93
Nie widzisz tego że na 8 drużyn po lewej jest 6 mocnych, a na 8 drużyn w których jest Argentyna, są tylko oni i jedna drużyna?

Wystarczy nawet porównać drużyny z połówki Argentyny z drużynami wyżej przez które będzie musiała przejść brazylia albo Anglia.
Przecież z prawej masz Brazylie, Norwegię, WKS,Meksyk,Anglia,Argentyna i Kolumbia + do średniej półki spokojnie można zaliczyć Szwajcarię i Japonie. Nie wiem pierwszy raz ogladasz Mundial, że Cie dziwi że jedna strona drabinki jest ,,mocniejsza" od drugiej? :beczka:

Przecież z prawej masz Brazylie, Norwegię, WKS,Meksyk,Anglia,Argentyna i Kolumbia + do średniej półki spokojnie można zaliczyć Szwajcarię i Japonie. Nie wiem pierwszy raz ogladasz Mundial, że Cie dziwi że jedna strona drabinki jest ,,mocniejsza" od drugiej? :beczka:
Nie dziwi mnie że to akurat Argentyna ma najłatwiejszą drogę do finału, to mnie akurat kompletnie nie dziwi.

Połowa tych drużyn "mocnych" co wymieniłeś nawet nie zagra z Argentyna bo odpadną wcześniej więc może będą mieli jednego takiego naprawdę top top rywala bo taka Szwajcaria czy Kolumbia może są całkiem dobre ale to są ciągle drużyny z 15 miejsca na świecie, a nie z pierwszej 7 przykładowo.

Nie dziwi mnie że to akurat Argentyna ma najłatwiejszą drogę do finału, to mnie akurat kompletnie nie dziwi.
Mało tego to z lewej strony oprócz Francji i Niemiec i Holandii to tam reszta drużyn gra piach i są mocne tylko z nazwy, a z prawej masz Brazylie Argentynę i Anglię więc praktycznie po równo drużyn które coś graja na tym Mundialu, plus z prawej Meksyk który też dobrze gra, ale już go nie licze bo to tylko Meksyk

Mało tego to z lewej strony oprócz Francji i Niemiec i Holandii to tam reszta drużyn gra piach i są mocne tylko z nazwy, a z prawej masz Brazylie Argentynę i Anglię więc praktycznie po równo drużyn które coś graja na tym Mundialu, plus z prawej Meksyk który też dobrze gra, ale już go nie licze bo to tylko Meksyk
Problem w tym że Argentyna jak już napisałem zagra z jedną topową drużyną i to w półfinale dopiero.

Problem w tym że Argentyna jak już napisałem zagra z jedną topową drużyną i to w półfinale dopiero.
Nie wiem o co ten płacz. Argentyna ma łatwą drabinkę, bo tak wyszło i już. Nikt pod nich przecież nie układał drabinki, nikt nie manipulował przy losowaniu. W normalnych okolicznościach Argentyna po wyjsciu z grupy powinna sie mierzyć z Urugwajem, Turcją i Portugalią z to że te drużyny sie sfrajerzyły to zupełnie inna sprawa.

Drabinka jest skrzywiona bo z czterech najwyżej rozstawionych tylko jedna była mocna (Hiszpania) i trafiła do drugiej połówki niż Argentyna. Takie jest ryzyko gdy gospodarz (zawsze rozstawiony) jest słabszy a tu było aż trzech.

Patrz @Siedem , dostają same oczywistości jak grawitacja, dodawanie czy potrzebie picia i oddychania, a oni i tak robią takie fikołki. To już jest sekta Messiego i Barcelony. Ich zwycięstwo Argentyny cieszy bardziej niż polaków rodaków.

Patrz @Siedem , dostają same oczywistości jak grawitacja, dodawanie czy potrzebie picia i oddychania, a oni i tak robią takie fikołki. To już jest sekta Messiego i Barcelony. Ich zwycięstwo Argentyny cieszy bardziej niż polaków rodaków.
Proste, na Roberta plują a Messiego po stopach całują.

@Gambit jak Messi strzelał dla Barcelony to według nich SAM ciągnął całą Blauagane za uszy, jak Robert strzela dla Barcy to mówią że wystawiają mu patelnie do pustaka.

Jakaś dziwna miłość od nich bije w stosunku do tego agresywnego karła.

Wszędzie sekciarze hehe.
Mnie by wygrana Argentyny cieszyła z prostego powodu. Nie grają murzynami jak inni. Kibicuję Chorwacji ogólnie ale Argentyną nie pogardzę.

A od Lewego się odwalcie. Lewy to zajebisty piłkarz i zawsze go broniłem. To co on zrobił na swojej pozycji to klasa. Najlepsza klasyczna 9tka świata.
Fakty są takie że raz go ojebali z złotej bali przez jebany covid a drugi raz go ojebali na rzecz Messiego i to jest prawda. Lewy był wtedy lepszy niż Messi.

Dobra kto tu wygra dziś Kanada czy rpa ?

Wszędzie sekciarze hehe.
Mnie by wygrana Argentyny cieszyła z prostego powodu. Nie grają murzynami jak inni. Kibicuję Chorwacji ogólnie ale Argentyną nie pogardzę.

A od Lewego się odwalcie. Lewy to zajebisty piłkarz i zawsze go broniłem. To co on zrobił na swojej pozycji to klasa. Najlepsza klasyczna 9tka świata.
Fakty są takie że raz go ojebali z złotej bali przez jebany covid a drugi raz go ojebali na rzecz Messiego i to jest prawda. Lewy był wtedy lepszy niż Messi.

Dobra kto tu wygra dziś Kanada czy rpa ?
RPA niech soe dzieje

Back